A Internet és necessari poder adoptar una estratègia sòlida i un enfocament d'acord amb el vostre negoci i la vostra estratègia

Tots els empresaris somien de tenir clients que acudeixin a ell només sentint el nom de la seva empresa. Pel que fa a l’estratègia de màrqueting, no sempre cal esperar els comentaris dels clients per millorar l’oferta. De fet, per vendre bé i arribar al màxim de clients possible, heu de tenir tota classe de productes, perquè cada producte correspon a persones diferents. Aquest mètode facilita la definició dels desitjos, hàbits i expectatives d’un client típic. En aquest article, descobriu 5 exemples de productes amb els seus avantatges i desavantatges …

A Internet és necessari poder adoptar una estratègia sòlida i un enfocament d'acord amb el vostre negoci i la vostra estratègia

VENDA DE LLIBRES A INTERNET – líder de pèrdues

Un llibre electrònic us permet vendre altres productes a un preu més alt i s’utilitza la majoria de les vegades com a, però podeu també utilitzeu-lo com a producte principal. Llavors, com podeu vendre millor el vostre llibre electrònic a Internet? El primer que heu de fer és crear un bloc al voltant del tema del vostre llibre electrònic.

Si ja heu escrit el vostre llibre electrònic, però encara no teniu cap bloc, amplieu-lo. Això últim us permetrà fer referència als motors de cerca. Després només heu d’escriure articles i posar enllaços a la pàgina on trobar el vostre llibre electrònic.

A més del bloc, també afavoriu les xarxes socials per crear una comunitat al voltant del tema tractat als vostres llibres electrònics. No utilitzeu totes les xarxes socials, seleccioneu unes quantes xarxes per prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat.

Com a exemple, no dubteu a crear un canal de YouTube si us sentiu còmode davant de la càmera. Recordeu sempre d’enllaçar a la pàgina del vostre llibre electrònic sota els vídeos. També podeu utilitzar Facebook mitjançant la vostra pàgina personal i gestionant-la de forma pública per crear una comunitat al vostre voltant. 

EL MÀRQUETING D’AFILIACIÓ

màrqueting per afiliació és un model de negoci de màrqueting on es sol·licita als visitants la venda d’articles o productes en nom d’un comerciant.

La taxa o percentatge s’acorda per endavant. Per a les botigues de comerç electrònic, aquesta estratègia és una excel·lent forma de publicitat en el sentit que no s’intercanvien fons fins al resultat d’una venda.

Dit d’una altra manera, podeu participar en màrqueting d’afiliació sempre que tingueu un producte per vendre o promocionar. Aquest mètode també és una manera eficaç d’atraure nous clients. Aquests últims podran trobar productes que no haurien trobat sols. Tingueu en compte que més del 80% de les marques ara tenen un programa d’afiliació que també s’anomena «programa d’associació». Aquest es presenta en totes les formes i mides per adaptar-se a qualsevol mena de negoci.

Aquesta estratègia també té inconvenients que no s’han d’oblidar. En primer lloc, a mesura que desenvolupeu la vostra estratègia, trobareu que molts afiliats no estan realment interessats en els vostres productes, sinó que només són oportunistes.

T’oblidaran de seguida per promocionar el proper producte calent després del màxim inicial de vendes, ja que solen seguir de prop les seves mètriques d’ingressos. A més, comissions afiliades del 10-30%. Amb aquest percentatge, els vostres resultats podrien esgotar-se, ja que el creixement dels vostres ingressos es produeix a costa dels resultats, sobretot perquè heu d’afegir els costos generals relacionats amb el pagament de comissions.

CREA UN CANAL DE YouTube PER AL TEU NEGOCI

El primer avantatge de crear un negoci a Internet és l’oportunitat de trobar clients a tot el món. En la majoria dels casos, la creació d’un bloc és essencial. L’objectiu és atreure el màxim nombre de visitants publicant el màxim contingut possible. Per oferir més contingut gratuït, és possible que un bloc no sigui suficient. 

No us espanteu, perquè hi ha altres solucions disponibles. Entre altres coses, per què no creeu el vostre propi canal de YouTube per optimitzar el mateix tema que el vostre bloc? També us permetrà diversificar les vostres fonts de trànsit.

Com que l’objectiu és guanyar diners, no dubteu a oferir un regal (llibre electrònic, una sèrie de vídeos …) al final de cada vídeo incloent, per exemple, un enllaç que redirigirà els visitants a una pàgina de captura. El millor és crear els vídeos amb el mateix estil que el contingut del vostre bloc. El vídeo està cada vegada més de moda i us recomanem que proveu-lo per no perdre el vaixell i diversificar els vostres ingressos.

VENDA DE PRODUCTES FÍSICS A INTERNET

Hem vist anteriorment que la diversitat de productes permet atraure nous perfils de clients. Com fer vendes de productes físics a partir de les estratègies utilitzades a Internet?

Tingueu en compte que avui en dia, les pàgines grogues són menys preferides per trobar una empresa que ofereixi productes o serveis. Ara ja n’hi ha prou amb fer una cerca a Google. El primer que cal fer és estar present i, sobretot, fer referència a Google.

Podeu triar entre referències naturals o referències de pagament. L’elecció és vostra segons la vostra situació, però sàpiga que també és possible pagar a un influencer per anunciar-vos. També podeu establir una relació amb els vostres clients recuperant les seves dades de contacte i rellançant-los.

ENTRENAMENT DE MÀRQUETING actuals

Els empresaris s’enfronten a moltes tàctiques, hi ha una gran quantitat d’eines i canals de màrqueting que es poden utilitzar.

Per tant, és necessari poder adoptar una estratègia sòlida i un enfocament d’acord amb el vostre negoci i la vostra estratègia. No té cap sentit voler aplicar totes les estratègies que veieu a Internet, perquè no tot funciona per al vostre negoci, heu d’adaptar-vos i triar-ne la millor.

Per a això, podeu agafar un «coach» empresarial que pugui estudiar el vostre projecte i oferir-vos una estratègia adequada. Pel que fa a oportunitats de negoci, el coaching també pot ser interessant per a vosaltres, ja que el podeu oferir als vostres clients. Suposem que teniu un negoci de culturisme, que podeu oferir entrenament personalitzat i programes personalitzats als vostres clients.

De totes maneres, en llegir aquest article, heu entès que heu d’intentar crear tants productes diferents com sigui possible perquè la vostra empresa pugui vendre a tot tipus de clients. Per exemple, llibres electrònics, formació en vídeo, entrenament, productes físics, afiliació, etc. No dubteu a variar la gamma dels vostres preus, per crear productes de luxe cars, productes econòmics i productes moderadament cars. D’aquesta manera, tot tipus de clients podran comprar-vos productes i guanyar-vos diners.

 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X