Vendre gràcies a un Blog ¿Voleu vendre un producte? Doncs si ho fa, us recomanem que proveu de fer-ne a través de blocs, un o més Blocs. De fet, amb un bloc, obtindreu moltes més vendes que amb una altra plataforma. ¿Per què us ho dic això?

Vendre gràcies a un Blog

¿Voleu vendre un producte? Doncs si ho fa, us recomanem que proveu de fer-ne a través de blocs, un o més Blocs. De fet, amb un bloc, obtindreu moltes més vendes que amb una altra plataforma. ¿Per què us ho dic això?

Abrazos: los necesitamos en momentos de vulnerabilidad

¿PER QUÈ VENDRE A TRAVÉS DEL TEU BLOG?

La venda a través del vostre bloc té molts avantatges. La majoria de les vegades, quan un empresari intenta vendre alguna cosa, immediatament pensa en màrqueting, publicitat, amb venedors o xarxes socials.

Al final, molt poca gent pensa en el bloc. Probablement perquè es tracta d’una estratègia de vendes a llarg termini que requereix més temps. És ben sabut en aquest món que la majoria de la gent vol guanyar diners ràpidament i els volen de seguida.

De fet, creiem que es tracta d’un error perquè hi ha molt poques persones que tinguin casos d’èxit d’aquest tipus. La majoria dels empresaris amb èxit es construeixen a llarg termini mitjançant la constància, la persistència i l’estratègia.

Començar un bloc també és més complicat que altres mètodes. I la majoria de la gent sovint pensa erròniament que cal aconseguir ser un informàtic o un expert en informàtica per aconseguir-ho.

El que cal és ser o tenir un bon gestor de continguts.

¿Llavors, per què un bloc és perfecte per vendre? Senzillament, perquè no és el venedor qui busca possibles compradors i els intenta vendre alguna cosa, sinó que cerca al comprador que intentarà comprar alguna cosa o que necessita resoldre un problema determinat.

És molt més fàcil vendre alguna cosa a algú que ja vol comprar que vendre a algú que originalment no volia comprar el vostre producte. 

Podeu pensar que això és una petita diferència, però, en realitat, és una diferència enorme!

També hi ha altres aspectes que fan que el bloc sigui realment una de les millors plataformes per vendre. 

El SEO per exemple ens pot ajudar a vendre. Amb el SEO podeu optimitzar el vostre article perquè sigui als llocs més alts possibles als motors de cerca, en particular a Google i, per tant, que obtingui el màxim nombre de visualitzacions.

Això és interessant perquè, a diferència de les xarxes socials, té ingressos passius i és exponencial. A les xarxes, una publicació només està activa durant unes 24 hores, de manera que heu de treballar constantment per obtenir resultats. 

En un bloc, un cop publicat l’article, pot obtenir visualitzacions cada dia, fins i tot d’aquí a deu anys. A més, hi ha un aspecte exponencial en els blocs, perquè com més augmenteu el vostre SEO, més vistes obtindreu, etc.

¿COM ACONSEGUIR VENDES A TRAVÉS DEL TEU BLOG?

Passem ara al mètode de venda a través del vostre bloc. En primer lloc, haureu de crear el vostre producte, perquè haureu de tenir un producte per obtenir vendes. 

Té sentit, però no ha de ser per a tothom. Si no teniu productes, és com tenir una botiga buida, la gent hi entraria, però no podrà comprar res.

Un cop tingueu el producte, haureu d’atraure gent a la vostra botiga (aquí el vostre bloc) perquè pugui comprar. 

Per fer-ho, escriurem tants articles com sigui possible sobre paraules clau relacionades amb l’especialitat del nostre bloc i del nostre producte.

La idea és respondre a tots els problemes i preguntes que la gent pugui tenir sobre el tema que heu decidit emprendre. 

Gràcies a això, quan la gent faci una pregunta i la cerqui a Internet, podrà trobar els vostres articles.

Per exemple, si teniu un bloc de pesca i escriviu un article sobre com pescar tonyina, algú pot buscar a Internet «com pescar tonyina», trobar-vos amb el vostre bloc i comprar-vos un producte.

És mitjançant aquest tipus de mètode que normalment podreu vendre un producte en un bloc. El millor és que no heu fet res, excepte escriure un article, potser us divertíeu en el moment de la venda.

Ara, en realitat, no és tan senzill. Si voleu augmentar el percentatge de conversions i vendre a través del vostre bloc, haureu de configurar un embut de conversió.

INSTAL·LEU UN TÚNEL DE VENDES

Per a aquells que no saben què és un embut de conversió, aquest és el camí que seguirà un client des de conèixer-se fins a la compra del seu producte. En aquesta part, veurem quin és l’embut de conversió més optimitzat per vendre en un bloc.

En un bloc, la millor manera de vendre és recollir el correu electrònic del visitant. Hi ha diversos mètodes, el més fàcil i popular és recollir el correu electrònic amb una pàgina emergent o un formulari de captura a canvi d’un regal (llibre electrònic, vídeos, descompte, etc.).

A continuació, enviarà automàticament correus electrònics prèviament escrits segons els dies a les persones que hagin enviat el seu correu electrònic. Per exemple, faràs així:

Dia 0: enviament immediat

en el regal i presentació de la vostra història;

Dia 1 a les 7 del matí: explicació i valor afegit sobre com pescar tonyina;

Dia 2 a les 7 del matí: vídeo explicatiu sobre la pesca;

Etc.

Aneu cada cop als vostres primers correus electrònics que ofereixen contingut gratuït i després aneu més enllà pagant.

Després, cap al dia 4 o 5, acabareu la vostra seqüència amb la proposta directa del vostre producte. Fins i tot podeu fer una oferta en funció del que vulgueu fer, depèn de vosaltres adaptar la vostra seqüència de correu electrònic al vostre públic, producte i tema.

Per escriure i enviar correus electrònics automàticament, hi ha programari disponible, que s’anomena resposta automàtica. N’hi ha molts a Internet i trobareu allò que busqueu cercant una mica.

El que és interessant, més tard és que, òbviament, heu emmagatzemat aquests correus electrònics. Per tant, podreu reutilitzar-los més tard per fer ofertes, vendre nous productes, atendre els vostres clients, etc.

Així que ja ho teniu, si voleu fer blocs a través de blocs, només heu de configurar l’embut de conversió una vegada i us vendrà després. Un cop creats el vostre producte i túnel, només us heu de centrar a escriure articles de qualitat i augmentar el SEO del vostre bloc per tal d’atraure encara més visitants. Com t’he dit, és molt exponencial!

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X