Buscamos ser la mejor Agencia de Marketing Online, en el sentido de conseguir incrementos de ventas considerables. Diseño Web y Posicionamiento Web en Andorra, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Pamiers y ToulouseTikTok i el marketing per a petites empreses. Fa gairebé dos anys que dic als meus clients i amics que TikTok seria un boom, molts ho recordaran, era de veure perquè és una xarxa adictiva.

Buscamos ser la mejor Agencia de Marketing Online, en el sentido de conseguir incrementos de ventas considerables. Diseño Web y Posicionamiento Web en Andorra, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Pamiers y Toulouse. Todo está cambiando, posiblemente somos la mejor agencia de Marketing online con los mejores precios y el mejor servicio online incluido fines de semana. Community Manager Andorra. No somos diseñadores, somos vendedores, casi todo el mundo se focaliza en el diseño y no en los resultados, somos la agencia online que incrementa las ventas de las empresas con resultados positivos y tangibles. 

Especializados en Google My Business – Google Local Business. 

Comunicació i gabinet de premsa màrqueting de continguts esdeveniments i rrpp captació de clients creem i mantenim el seu blog màrqueting de continguts.

 ¿Vols tenir a la teva disposició tota una fàbrica de continguts super interessants per a la teva empresa? dissenyar una estratègia de continguts capaç d’atraure trànsit a la teva web. Sabem crear el contingut perfecte per a que la teva web sigui prioritaria a google estratègia de continguts.

 

RÉFÉRENCEMENT WEB Marketing Online – Marketing Offline. Google my Business. Google local business. Référencement local. Seo, Sem, Agence WEB, Prestashop, Joomla & wordpress. Développement de votre blog. Créer un blog professionnel et comment le faire connaître.

mk.europa@gmail.com   

124, Rue Gabriel Péri RDZ – 09100 PAMIERS – Ariège Tél. FRANCE 0786568901

 

https://communitymanagerandorra.tumblr.com/ 

https://marquetingdecontinguts.comm 

http://communitymanagerandorra.blogspot.com 

https://marketing-de-contenidos.com/ 

http://dissenywebandorra.eu/  

Social Media Andorra, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Pamiers y Toulouse. POSICIONAMIENTO de PAGINAS WEB en Andorra, España y Francia. Gestión de INSTAGRAM, FACEBOOK, PINTEREST, TWITTER, FOURSQUARE, XING.  

ANDORRA LA VELLA COMMUNITY MANAGER ANDORRA POSICIONAMIENTO DE PAGINAS WEB GESTION DE REDES SOCIALES Internet Marketing, Social Media, Gestión Redes Sociales. Marketing Online. Marketing online, posicionamiento de páginas web, optimización de páginas web, internet marketing, google adwords, google apps, NUESTROS SERVICIOS: INTERNET MARKETING ANDORRA. 

Diseño Web Andorra. Diseñamos y desarrollamos webs gestionables y responsive. Ofrecemos soluciones a medida, comercio online, gestores de contenido WEBS LOW COST en WORDPRESS. Empresa de disseny web professional a Andorra. Pàgines web a mida i marketing online. Manteniment web, hosting i domini inclosos. Disseny web a Andorra, botigues online -ecommerce-, posicionament SEO, plans de màrqueting online, social media i tot tipus de desenvolupament web.

Buscamos ser la mejor Agencia de Marketing Online, en el sentido de conseguir incrementos de ventas considerables. Diseño Web y Posicionamiento Web en Andorra, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Pamiers y ToulouseL’any 2020 va suposar un punt d’inflexió molt important en el camp del màrqueting web. Allà on la majoria d’indústries han experimentat un descens significatiu de la facturació

RÉFÉRENCEMENT WEB

Marketing En ligne – Marketing Offline

Référencement Local

Seo, Sem, Agence WEB, Prestashop, Joomla & WordPress – Développement de votre blog

Créer un blog professionnel et comment le faire connaître 

José Vergés 

mk.europa@gmail.com  

124, Rue Gabriel Péri RDZ –    

09100 PAMIERS – Ariège – Tél. FRANCE 0786568901

Tel. ANDORRA +376.360.387

https://marquetingdecontinguts.com/

http://communitymanagerandorra.blogspot.com 

SEO & SEM – APPS & WORDPRESS WEBS 

& RÉFÉRENCEMENT WEB ARIÈGE

mk.europa@gmail.com 

M +33786568901 

W marquetingdecontinguts.com 

Skype paginesgrogues

_

XARXES SOCIALS + de  50.000. Contactes/Seguidors 

Seguidors i GOOGLE MAPS 49.500.000.

(Visites a les meves fotos)

Més de 50.000 seguidors reals de proximitat.

Algunes de les meves Xarxes Socials:

 

https://www.linkedin.com/in/seoandorrayseoariege/  15.000 

https://www.tiktok.com/@pep_andorra                          7.900

https://www.instagram.com/pepandorra/                       9.600

https://www.pinterest.com/pepandorra/_created/       12.900

https://twitter.com/home                                               2.200

https://www.facebook.com/joseph.mitjavila.3/ 4.500

https://www.tumblr.com/blog/view/guiadecoraciondeandorra 2.000 seguidors

Estem a 20 xarxes socials més.

 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X