Com pots ser l’establiment més famós del teu barri? DESENVOLUPEU LES VOSTRES XARXES SOCIALS I Sigueu creatius sobretot Google local Business

Com pots ser l’establiment més famós del teu barri? Aquesta és la pregunta a la qual respondrà aquest article …

1) DESENVOLUPEU LES VOSTRES XARXES SOCIALS I Sigueu creatius

Amb més de dos mil milions d’usuaris, les xarxes socials són un gran aparador per a qualsevol establiment. Realment seria una oportunitat perduda de no utilitzar aquests canals per donar més visibilitat al vostre negoci. Però no és suficient tenir una pàgina en una xarxa social. Encara és necessari desenvolupar-la mitjançant la creativitat perquè compleixi millor la missió que se li ha assignat.

Per desenvolupar les vostres xarxes socials, hi ha diferents passos a seguir.

El primer d’una empresa que vol donar-se a conèixer al seu barri és cuidar el seu perfil tant com sigui possible. Cal omplir al màxim la informació sol·licitada en fer el registre a la xarxa social. De fet, els algoritmes de les xarxes socials sovint utilitzen el perfil i el contingut proposat per coincidir amb un públic determinat. Com més ompliu la vostra informació, més possibilitats teniu d’assolir l’objectiu adequat.

A més, heu d’utilitzar una imatge de portada i una foto que us doni ganes de confiar. Per a molts, la primera impressió sempre és la correcta.

El segon pas és promoure contingut visual (fotos o vídeos). Ofereixen el millor retorn de la inversió. Molta gent odia el contingut editorial i, per una bona raó, sovint els costa desxifrar el missatge. El contingut visual és molt més fàcil d’entendre. A més, és més probable que es comparteixin.

L’últim pas per al desenvolupament de les vostres xarxes socials continua sent la interacció amb els subscriptors. Només significa respondre de pressa al seu missatge. D’aquesta manera, manteniu la confiança i la vostra visibilitat només augmenta.

També ho heu de fer a Facebook, Instagram, LinkedIn i Google My Business.

Com pots ser l’establiment més famós del teu barri? DESENVOLUPEU LES VOSTRES XARXES SOCIALS I Sigueu creatius sobretot Google local Business

2) DESENVOLUPEU EL SEU SEO LOCAL I GOOGLE EL MEU NEGOCI

És essencial per a qualsevol empresa optimitzar el seu SEO local. Aquest últim fa referència al vostre lloc web. Fer referència al vostre lloc web és la millor manera de fer-vos més visible als motors de cerca. Per fer-ho, heu de començar incloent la vostra ubicació a:

URL;

El títol principal;

Les etiquetes Hn;

Meta títol i meta descripció.

La referència local també implica xarxes internes. Es tracta de l’ús d’enllaços. De fet, com més gran sigui el nombre d’enllaços cap a una pàgina, més Google considera que aquesta pàgina és important. Per tant, està més inclinat a situar-lo a la part superior de les cerques.

Finalment, heu d’assegurar-vos que el lloc web sigui adequat per a mòbils. Molts cometen aquest error avui creant llocs que només es poden accedir per ordinador. Tot i això, moltes visites es fan a través dels telèfons intel·ligents. Un lloc web adequat per a mòbils és la garantia d’un públic més ampli.

El motor de cerca de Google és una eina essencial que proporciona eines senzilles per aparèixer als seus resultats.

Per tant, podeu utilitzar el seu producte Google my business per optimitzar el vostre SEO local. Per aconseguir-ho, cal crear un fitxer. Tot el que heu de fer és anar a Google my business i iniciar la sessió amb el vostre compte. A continuació, heu d’introduir el nom de la vostra empresa, la seva naturalesa i la seva categoria. Google finalment us enviarà un codi que validareu per tal de beneficiar-vos dels avantatges per convertir-vos en el millor establiment del vostre barri.

També és important poder optimitzar la vostra fitxa de Google My Business per esperar tenir una bona referència a la vostra ciutat. Hi ha molts articles per donar-vos consells sobre com optimitzar el vostre compte de Google My Business.

3) TENIU UNA BONA REPUTACIÓ AL BARRI I A LA LÍNIA AMB CRÍTIQUES La

reputació és com la confiança, difícil de construir, encara més difícil de reconstruir. Però és una palanca important que s’haurà d’activar per aconseguir que el vostre establiment es posi en marxa.

En primer lloc, assegureu-vos que tingueu una bona reputació al barri. El vostre producte i la seva qualitat són els dos factors que garantiran aquesta reputació. Què busquen realment els clients? Res més que satisfacció. Heu de tenir-ho necessàriament en compte. En tres punts, heu de ser capaços de satisfer el client: bon producte, servei de qualitat, producte acceptable. D’aquesta manera, és millor la vostra reputació i la vostra imatge.

No només al districte caldrà curar la seva reputació. Els subscriptors a les xarxes socials també han de ser seduïts. Per què? La qualitat. I com ho descobriran? Per ressenyes.

Per tant, teniu l’obligació de publicar les opinions dels clients anteriors als vostres canals de comunicació per demostrar que el vostre establiment es basa en la seguretat i la qualitat. Sobretot, no publiqueu ressenyes falses. És del vostre interès.

Si avui heu tingut temps de recollir ressenyes, hi ha molts mètodes per obtenir ressenyes de Google amb regularitat, com ara codi QR i SMS.

4) FER COL·LABORACIONS LOCALS AMB ASSOCIACIONS, CLUBS DE CIUTAT

Una associació comença amb un acord per treballar cap a un objectiu comú. Amb els socis, podeu compartir recursos, esforços, promoció, visibilitat, influència … Això seria important per donar més credibilitat al vostre establiment.

Moltes organitzacions, com ara associacions o clubs de la ciutat, només esperen l’oportunitat de mostrar el seu interès per la comunitat i teniu la possibilitat de proporcionar-vos aquesta oportunitat. Per exemple, una associació us pot posar en contacte amb una agència de publicitat que farà la vostra publicitat de forma gratuïta o amb una campanya impresa per a un pòster gratuït. A canvi, podeu reduir les ofertes per a tots els clients que passaran per elles. Així naixerà una relació beneficiosa per a ambdues parts.

Feu que la gent parli de vosaltres a través del boca-orella. El màrqueting oral és una eina poderosa que algunes empreses utilitzen per crear notorietat de marca. És una forma de publicitat econòmica i eficaç. Troba les seves arrels en la capacitat de proporcionar productes de qualitat. El client satisfet necessàriament tendeix a recomanar el producte als que l’envolten (amics, parents, companys de feina, etc.). D’aquesta manera, la vostra promoció està assegurada.

Per animar el boca-orella, comuniqueu-vos extensament al voltant dels vostres serveis, interactueu amb els vostres clients i escolteu-los.

Actualment, el boca-orella ja no és només oral. També s’inclouen els fenòmens que passen per la xarxa: boca a boca electrònic, buzz o màrqueting viral.

Per ser l’establiment més conegut del vostre barri, és important basar la vostra estratègia en cinc palanques: el desenvolupament de xarxes socials, el desenvolupament de referències locals a través de Google my business, acords amb associacions o clubs de la ciutat, màrqueting oral i una bona reputació.

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X