Crear i desenvolupar un negoci: com aconseguir que els clients comprin el nostre producte?

Crear i desenvolupar un negoci: com aconseguir que els clients comprin el nostre producte? – Tots passem per aquest pas … Heu creat el vostre lloc web, hi genereu trànsit, però no podeu vendre el vostre producte o servei. Si voleu canviar tot això, saber com aconseguir que els nostres clients comprin, tinguin èxit i comprenguin com vendre el vostre producte d’una manera eficaç i a llarg termini, us aconsello que llegiu aquest article que us mostra el mètode que més utilitza!

Crear i desenvolupar un negoci: com aconseguir que els clients comprin el nostre producte?

DEFINIR UN MERCAT OBJECTIU

Encara que us sembli obvi, la majoria de persones que comencen a Internet no ho són. De fet, el primer que cal fer és trobar el mercat (també anomenat «nínxol») en el qual volem operar. Els més coneguts són, evidentment, la salut, els diners, la bellesa i el turisme.

El millor és triar un mercat on ens sentim còmodes, sobretot quan estem començant. Això us permetrà prendre fàcilment els vostres rodaments i evolucionar amb serenitat i rapidesa. Després, i amb més experiència, podreu estendre la vostra influència a altres nínxols (tingueu cura, però, de mantenir el mateix tema).

ENTENDRE LA PSICOLOGIA DEL SEU CLIENT

Un dels passos més importants per vendre qualsevol producte és comprendre i conèixer el nostre client objectiu. Tingueu en compte que el vostre producte hauria de complir les expectatives dels vostres clients. Per fer-ho, ha de generar enveja. Per això, és important conèixer amb precisió la psicologia dels clients del nínxol que heu triat i les seves expectatives. Conèixer la seva psicologia us permetrà conèixer els problemes del vostre client, identificar-ne l’angoixa i per què busca el vostre producte. Conèixer les seves expectatives us permetrà destacar els avantatges del vostre producte i com complirà les expectatives dels vostres clients. Si aquest pensament es fa, és precís i eficaç, haureu fet la major part del treball.

CREAR UN SISTEMA DE PERSUASIÓ EFICAÇ

Un cop feta aquesta reflexió sobre la psicologia del client típic, és hora de reunir-ho tot. Hi ha un mètode de persuasió, el que més utilitza: els túnels de conversió. Aquesta és la forma més eficaç d’aconseguir que els vostres clients comprin sense problemes, automàticament i a llarg termini. Aquest mètode té com a objectiu obtenir perspectives de qualitat i d’interès. A continuació, doneu-los un tast del vostre producte i traieu emocions i sensació de necessitat del vostre producte mitjançant correus electrònics persuasius. El darrer pas és aconseguir que arribin a la vostra pàgina de vendes. Elimineu tots els dubtes i preocupacions del client perquè puguin passar a la fase de pagament.

Aquesta és la part més important de tota la vostra estratègia. Les empreses coneixedores d’aquest mètode recorren als serveis de redactors. Són els que configuren el mètode de l’embut de conversió per a empreses. És un servei poc freqüentat i molt demandat per les empreses perquè són el centre de la venda del seu producte.

CONSERVAR ELS SEUS CLIENTS

Després d’haver venut el producte amb èxit, haureu de conservar els vostres clients. Sempre heu de tenir una llista important de clients enviant correus electrònics promocionals i escrivint articles que els puguin DONAR beneficis. Gràcies per correu electrònic i altres, per exemple. D’aquesta manera, podreu recuperar i, sobretot, mantenir el màxim nombre de clients al vostre lloc.

BREU

Per saber com comprar el vostre client, la solució per vendre el producte es basa en un principi molt senzill: heu de satisfer les necessitats i desitjos dels clients del nínxol en què us voleu especialitzar. En el camp de la cosmètica, les necessitats dels clients són: la seva imatge preparada per als altres, per ser atractius per seduir millor, per complaure a un mateix i als altres. L’objectiu aquí és orientar-se a les seves diferents necessitats i garantir que el vostre producte sigui percebut com la solució que solucionarà totes les necessitats i desitjos dels vostres clients. Un cop fet, apliqueu el mètode del túnel de conversió o truqueu directament a un redactor especialitzat en túnels de conversió.

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X