Els BATEC ANDORRA. La festa major del barri del Puial a Andorra la Vella viurà la primera actuació del quintet format per un grup de músics prou conegut. Naiara Hernández (veu), Manel Malagueta (bateria), Roger Rossell (guitarra), Joan Acosta (Baix) i Joan Gómez (teclats)

Fa mesos que treballen al local d’assaig en el repertori i aquest divendres debuten. Els BATEC s’afegeixen al grup de bandes de versions de l’escena andorra, una opció amb molt bona acollida per públics i programadors.

La festa major del barri del Puial a Andorra la Vella viurà la primera actuació del quintet format per un grup de músics prou conegut. Naiara Hernández (veu), Manel Malagueta (bateria), Roger Rossell (guitarra), Joan Acosta (Baix) i Joan Gómez (teclats) s’han unit en un projecte que reinterpreta temes clàssics del pop català a ritme de rock i fins i tot punk.

El seu repertori està format per peces de Sopa de cabra, Sau, Buhos, Los Secretos, la Guardia, Nino Bravo i Jarabe de Palo. Naiara Hernández explica que són temes que tenen molt bona acollida, ideals per a festes majors o privades, i que juntament amb Manel Malagueta ja han tingut oportunitat de posar a prova amb Kool Age, una proposta molt orientada a la gent gran, i que compartirà escenari al Puial. La cantant també comparteix projecte amb Roger Rossell en el duet NaiAcústic.

Tot i que el seu repertori és només de versions no descarten en el futur incorporar algun tema propi. Són conscients  que els temes populars connecten més fàcilment amb l’audiència. «El públic és molt més receptiu si coneix les cançons», apunta Naiara.

L’actuació de Kool Age a la festa major del Puial està prevista a les 23 hores mentre que Batec arrencarà a la una de la matinada.

Fa mesos que treballen al local d'assaig en el repertori i aquest divendres debuten. Els BATEC s'afegeixen al grup de bandes de versions de l'escena andorra, una opció amb molt bona acollida per públics i programadors. La festa major del barri del Puial a Andorra la Vella viurà la primera actuació del quintet format per un grup de músics prou conegut. Naiara Hernández (veu), Manel Malagueta (bateria), Roger Rossell (guitarra), Joan Acosta (Baix) i Joan Gómez (teclats) s'han unit en un projecte que reinterpreta temes clàssics del pop català a ritme de rock i fins i tot punk. El seu repertori està format per peces de Sopa de cabra, Sau, Buhos, Los Secretos, la Guardia, Nino Bravo i Jarabe de Palo. Naiara Hernández explica que són temes que tenen molt bona acollida, ideals per a festes majors o privades, i que juntament amb Manel Malagueta ja han tingut oportunitat de posar a prova amb Kool Age, una proposta molt orientada a la gent gran, i que compartirà escenari al Puial. La cantant també comparteix projecte amb Roger Rossell en el duet NaiAcústic. Tot i que el seu repertori és només de versions no descarten en el futur incorporar algun tema propi. Són conscients  que els temes populars connecten més fàcilment amb l'audiència. "El públic és molt més receptiu si coneix les cançons", apunta Naiara. L'actuació de Kool Age a la festa major del Puial està prevista a les 23 hores mentre que Batec arrencarà a la una de la matinada.

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp