Nova Neteja és una empresa de neteges a Andorra que ofereix una àmplia gamma de serveis de neteja per a llars, comunitats de veïns i oficines. Aquí tens alguns dels avantatges i serveis que oferim: Qualitat i Orientació al Client: Nova Neteja Andorra es dedica a satisfer les necessitats particulars de cada client. Busquen l’excel·lència del servei mitjançant la millora contínua, el desenvolupament humà i la utilització de noves tecnologies. La confiança dels clients prové dels serveis especialitzats de neteja i manteniment que ofereixen a totes les parròquies d’Andorra1. Limpieza Profunda: La missió de Nova Neteja Andorra és proporcionar un servei excel·lent, sostenible i especialitzat. Es basen en els pilars de l’eficiència i la confiança per satisfer i superar les expectatives dels clients, sent així la millor empresa de neteja a Andorra1. Personal Capacitat: El personal de Nova Neteja està format per professionals amb valors com la integritat, l’honestedat, el compromís i la responsabilitat. També treballen en equip per assegurar l’eficiència en el servei i tenen com a prioritat el respecte pel medi ambient. Desinfecció amb Ozó: Realitzen tractaments de desinfecció per mantenir les empreses lliures de virus i gèrmens. Utilitzen sistemes de desinfecció amb ozó. Això garanteix la seguretat i la salut dels treballadors i clients. Disponibilitat 24/7: Coordinen horaris per evitar que les tasques de neteja interfereixin amb les activitats dels clients. Testimonis de Clients: Clients molt satisfets han elogiat els serveis de Nova Neteja per la seva excel·lència i adaptabilitat a les necessitats dels clients. Si vols més informació o sol·licitar un pressupost, pots visitar el seu lloc web. Així podràs conèixer millor tots els serveis que ofereim. 😊

La mala implementació de la IA posa en perill la productivitat empresarial

Nova Neteja és una empresa de neteges a Andorra que ofereix una àmplia gamma de serveis de neteja per a llars, comunitats de veïns i oficines. Aquí tens alguns dels avantatges i serveis que oferim:
Qualitat i Orientació al Client:
Nova Neteja Andorra es dedica a satisfer les necessitats particulars de cada client. Busquen l’excel·lència del servei mitjançant la millora contínua, el desenvolupament humà i la utilització de noves tecnologies.
La confiança dels clients prové dels serveis especialitzats de neteja i manteniment que ofereixen a totes les parròquies d’Andorra1.
Limpieza Profunda:
La missió de Nova Neteja Andorra és proporcionar un servei excel·lent, sostenible i especialitzat. Es basen en els pilars de l’eficiència i la confiança per satisfer i superar les expectatives dels clients, sent així la millor empresa de neteja a Andorra1.
Personal Capacitat:
El personal de Nova Neteja està format per professionals amb valors com la integritat, l’honestedat, el compromís i la responsabilitat.
També treballen en equip per assegurar l’eficiència en el servei i tenen com a prioritat el respecte pel medi ambient.
Desinfecció amb Ozó:
Realitzen tractaments de desinfecció per mantenir les empreses lliures de virus i gèrmens. Utilitzen sistemes de desinfecció amb ozó.
Això garanteix la seguretat i la salut dels treballadors i clients.
Disponibilitat 24/7:
Coordinen horaris per evitar que les tasques de neteja interfereixin amb les activitats dels clients.
Testimonis de Clients:
Clients molt satisfets han elogiat els serveis de Nova Neteja per la seva excel·lència i adaptabilitat a les necessitats dels clients.
Si vols més informació o sol·licitar un pressupost, pots visitar el seu lloc web. Així podràs conèixer millor tots els serveis que ofereim. 😊

Els experts asseguren que les empreses han d’analitzar com utilitzar aquesta tecnologia per a resoldre problemes | L’economista Xavier Sala i Martín exigeix als empresaris «abraçar el canvi» de la intel·ligència artificial.

La implementació de la intel·ligència artificial en les empreses és imminent. Fa anys que no es parla d’una altra cosa i defensors i detractors -o boomers i doomers, com els anomena l’economista Xavier Sala-i-Martin– coincideixen a remarcar que la IA ja és una realitat i el món de l’empresa ha de començar a entomar tots els canvis que produirà. Des d’un punt de vista més optimista, els experts asseguren els incomptables beneficis d’aquesta tecnologia per a la societat, sobretot en termes de productivitat. A l’altra cara de la moneda, els més pessimistes remarquen la necessitat d’una regulació forta i unida a escala mundial per combatre la desigualtat i les males praxis d’aquells que utilitzen la tecnologia amb motius poc ètics. Dues opinions que acaben al mateix punt: una necessitat clara de definir que és la IA, com s’ha d’implementar i quan cal fer-ho. Mentre els experts reflexionen sobre els problemes de la implementació de la tecnologia, les empreses busquen la manera de rendibilitzar aquesta eina, però amb una mirada obtusa. “Ens passa el mateix que amb l’electricitat, fa anys que tenim la tecnologia, però tardàrem dècades a què es traslladi a la millora de la productivitat”, alerta Sala-i-Martin.

En dos col·loquis durant la segona jornada de la 39a Reunió del Cercle d’Economia, que se celebra fins al divendres al Palau de Congressos de Catalunya, tres experts en intel·ligència artificial i l’economista de les americanes de colors han coincidit només en termes de productivitat. D’aquesta manera, han acceptat que hi ha una clara bretxa entre la tecnologia i la seva implementació i s’han referit a aquest forat com un problema per la millora de la productivitat, tot i que millor una implementació lenta que ràpida i amb tares, han afirmat alguns. De fet, un dels principals problemes d’aquesta implementació és que moltes empreses no ho fan de la manera correcta.

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp