La nova dinamitzadora comercial del comú d'Andorra la Vella vol servir d'enllaç entre els botiguers i l'administració. Susagna Venable té una llarga experiència en l'associacionisme i és conscient que s'han de dur a terme iniciatives per renovar el sector. Fa poc es va celebrar la jornada De copes al centre històric de la capital que va servir perquè hi hagués més visitants en aquest àmbit. És un dels exemples de les propostes que vol promoure Susagna Venable, que ha estat al capdavant de diverses associacions de comerciants. Però, sobretot, vol que aquests tinguin algú que escolti les seves necessitats. En aquest sentit, constata que vol fer "taules de treball i comptar amb els seus neguits i els seus inputs perquè les propostes surtin de tots". Sempre perquè els comerciants se sentin partícips de la dinamització del centre. Assegura que no només volen dur a terme experiències lúdiques per atreure gent. Per exemple, "tallers per treballar coses que puguin fer dintre de les seves botigues, tallers d'aparadorisme, classes de tota classe per ajudar també al dia a dia d'aquest comerciant i que, en tot cas, algunes propostes no li acaben de fer el pes. El comú pot ajudar en el seu dia a dia també". Entre les seves tasques també hi ha la de fomentar nous comerços a la parròquia. Informa: Pere Moliné Imatges: Ricard Tenza https://andorradifusio.ad/noticies/estimular-colaboracio-botiguers-andorra-vella

La nova dinamitzadora comercial del comú d’Andorra la Vella vol servir d’enllaç entre els botiguers i l’administració. Susagna Venable té una llarga experiència en l’associacionisme i és conscient que s’han de dur a terme iniciatives per renovar el sector.

Fa poc es va celebrar la jornada De copes al centre històric de la capital que va servir perquè hi hagués més visitants en aquest àmbit. És un dels exemples de les propostes que vol promoure Susagna Venable, que ha estat al capdavant de diverses associacions de comerciants. Però, sobretot, vol que aquests tinguin algú que escolti les seves necessitats.

En aquest sentit, constata que vol fer «taules de treball i comptar amb els seus neguits i els seus inputs perquè les propostes surtin de tots». Sempre perquè els comerciants se sentin partícips de la dinamització del centre.

Assegura que no només volen dur a terme experiències lúdiques per atreure gent. Per exemple, «tallers per treballar coses que puguin fer dintre de les seves botigues, tallers d’aparadorisme, classes de tota classe per ajudar també al dia a dia d’aquest comerciant i que, en tot cas, algunes propostes no li acaben de fer el pes. El comú pot ajudar en el seu dia a dia també».

Entre les seves tasques també hi ha la de fomentar nous comerços a la parròquia.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Ricard Tenza

https://andorradifusio.ad/noticies/estimular-colaboracio-botiguers-andorra-vella

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp