L’Andorra a Taula aplega set restaurants més que el 2022. Les jornades gastronòmiques de cuina andorrana arriben enguany, com és habitual per aquestes dates, a la dissetena edició. Des de demà i fins al pròxim dia 26 de novembre, un total de 31 restaurants oferiran la seva oferta gastronòmica

L’Andorra a Taula aplega set restaurants més que el 2022. Les jornades gastronòmiques de cuina andorrana arriben enguany, com és habitual per aquestes dates, a la dissetena edició. Des de demà i fins al pròxim dia 26 de novembre, un total de 31 restaurants oferiran la seva oferta gastronòmica als comensals que així ho desitgin en forma de menú excepcional, amb beguda inclosa preparada per a l’ocasió. Aquests 31 establiments representen un increment de set restaurants respecte a l’edició de l’any passat, un fet que demostra la bona salut d’aquest esdeveniment, comú en l’oferta de tardor del país.

L’Andorra a Taula aplega set restaurants més que el 2022. Les jornades gastronòmiques de cuina andorrana arriben enguany, com és habitual per aquestes dates, a la dissetena edició. Des de demà i fins al pròxim dia 26 de novembre, un total de 31 restaurants oferiran la seva oferta gastronòmica als comensals que així ho desitgin en forma de menú excepcional, amb beguda inclosa preparada per a l’ocasió. Aquests 31 establiments representen un increment de set restaurants respecte a l’edició de l’any passat, un fet que demostra la bona salut d’aquest esdeveniment, comú en l’oferta de tardor del país. La 17a edició presenta diferents novetats. D’entrada, s’incorpora un nou patrocinador, MoraBanc, que s’uneix al tradicional, Estrella Damm. A més, Andorra Turisme continua amb la col·laboració. “Entre tots fan que puguem continuar gaudint d’aquest esdeveniment gastronòmic any a any”, han afirmat avui durant la presentació en un conegut hotel de Soldeu els representants de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), els organitzadors de la proposta culinària.

ANDORRA_A_TAULA_2023_PARTICIPANT

AndorraATaula_2023 participants i menús

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp