Les 5 novetats de Google My Business el 2021 per a la vostra empresa local de Google és una eina molt important avui en dia, especialment el 2021

Les 5 novetats de Google My Business el 2021 per a la vostra empresa – Les 5 novetats de Google My Business el 2021 per a la vostra empresa local de Google és una eina molt important avui en dia, especialment el 2021. Si teniu un establiment físic o diversos punts de venda, sap de què parlo. Google My Business us permet generar una millor facturació sempre que tingueu un bon SEO local. En un altre article, vaig tenir l’oportunitat de parlar sobre els llocs web de Google My Business o consells per obtenir més ressenyes a la vostra fitxa de Google My Business.

Les 5 novetats de Google My Business el 2021 per a la vostra empresa local de Google és una eina molt important avui en dia, especialment el 2021

Avui us explicaré les 5 notícies i consells per al 2021 per desenvolupar la vostra visibilitat local i una bonificació.

1- MISSATGES DE GOOGLE MY BUSINESS

La funcionalitat ja està disponible als ordinadors des de principis de març de 2021.

Abans, la funcionalitat només estava reservada als usuaris de l’aplicació Google My Business.

L’havíeu d’activar des del telèfon per esperar a rebre missatges directes d’usuaris d’Internet. Ara és possible respondre i enviar missatges des del vostre compte GMB a l’ordinador.

Això us permet respondre a les preguntes dels usuaris d’Internet i aconseguir que us comprin a vosaltres. Des del formulari, podeu tenir una petita finestra oberta als missatges.

2- La Covid-19 – ATRIBUTS DE GOOGLE MY BUSINESS 

Això està força amagat a la vostra pàgina de Google My Business. Fa saber als seus clients qui compleix els estàndards de salut (portar una màscara, respectar els gestos barrera).

És força interessant, perquè si un client busca la vostra empresa al web, els atributs COVID-19 són visibles. Aquests atributs són molt més importants sobretot per a la comunicació hotelera durant aquest període.

Si teniu diversos fitxes a Google, pot funcionar ràpidament, hi ha solucions que us permetran canviar-los en diversos fitxers alhora.

3- PREGUNTES I RESPOSTES

Això no és realment una característica nova i, tot i això, moltes empreses no són conscients que els usuaris d’Internet fan preguntes a les seves FITXES de GOOGLE.

La secció Preguntes i respostes de GMB, malauradament, ofereix la possibilitat que els usuaris maliciosos d’Internet us responguin si no teniu cura.

Google My Business no sempre notifica per correu electrònic. Podeu trobar totes les vostres preguntes i respostes en algunes eines com «Local Ranker», per exemple, i respondre-les amb una resposta oficial. Si teniu diversos establiments, és encara més convenient respondre a totes les preguntes dels vostres punts de venda en un sol lloc.

4- Obteniu més ressenyes dels clients Els comentaris són la clau per ser més visibles al motor de cerca de Google.

Les ressenyes us permeten tenir un millor SEO (una millor posició als motors de cerca) i us permeten distingir-vos dels competidors.

Imagineu-vos un usuari que tria entre un restaurant amb 200 comentaris o un altre amb només 15 comentaris.

La resposta sembla òbvia.

Per això, he dit regularment, es molt important, rebra opinions i respondre-hi.

5- GOOGLE MY BUSINESS COVID POST

Aquesta és una característica que permet als líders empresarials posar un missatge a la seva fitxa de Google sobre l’estat del seu negoci. És força important perquè podeu notificar ràpidament als vostres clients els canvis relacionats amb el vostre negoci.

BONUS- L’EINA DE GESTIÓ DE LA REVISIÓ DE LA MEVA EMPRESA a GOOGLE

La nova eina que no necessàriament està integrada a GMB és l’eina de gestió de revisions.

Us permet fer un seguiment de l’estat de les vostres sol·licituds i de les vostres opinions indicades al fitxer. Està bé si teniu una ressenya que infringeix els estàndards de Google My Business.

Us recordo que és impossible suprimir una ressenya si compleix els estàndards de Google, però és possible recollir més ressenyes positives per cobrir les ressenyes negatives.

Les 5 novetats de Google My Business el 2021 per a la vostra empresa local de Google és una eina molt important avui en dia, especialment el 2021

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X