LinkedIn té un enorme potencial per fer créixer el vostre negoci. Les seves darreres funcions ofereixen fins i tot diverses oportunitats i us poden ajudar clarament a millorar el rendiment de la vostra pàgina

Amb 774 milions de membres a tot el món, LinkedIn té un enorme potencial per fer créixer el vostre negoci. Les seves darreres funcions ofereixen fins i tot diverses oportunitats i us poden ajudar clarament a millorar el rendiment de la vostra pàgina …

LinkedIn té un enorme potencial per fer créixer el vostre negoci. Les seves darreres funcions ofereixen fins i tot diverses oportunitats i us poden ajudar clarament a millorar el rendiment de la vostra pàgina

LES ÚLTIMES CARACTERÍSTIQUES DE LINKEDIN

LinkedIn també va oferir una nova opció de reunió de vídeo nativa per iniciar un xat de vídeo directament des dels vostres fils de discussió de LinkedIn.

Podeu utilitzar aquesta funció per configurar instantàniament reunions de vídeo cara a cara amb clients potencials, ajudant a crear connexió i confiança.

Per optimitzar les reunions de vídeo natives de LinkedIn, envieu un enllaç de reunió instantani o planifiqueu una reunió per a una data diferent.

LA PÀGINA DE SERVEIS LINKEDIN

LinkedIn va afegir llistats de serveis en perfils autònoms el 2019, però fa poc ha millorat les seves opcions de visualització per optimitzar la vostra presència en línia.

El nou format de la pàgina de serveis posa l’accent en els serveis oferts i ofereix una nova opció «Ressenyes» per mostrar testimonis dels clients. Si encara no ho sabeu, la pàgina de serveis us connecta amb els membres de LinkedIn que busquen els vostres serveis. Permet que els clients potencials es posin en contacte amb vosaltres de forma gratuïta, fins i tot si no heu iniciat la sessió, i us ajuda a trobar serveis a LinkedIn. A més, aquesta pàgina us permet rebre sol·licituds comercials de membres de LinkedIn fora de la vostra xarxa.

La vostra llista de serveis de LinkedIn pot mostrar les vostres ofertes comercials i ajudar-vos a arribar a clients potencials, de manera gratuïta.

Per optimitzar la vostra pàgina de serveis de LinkedIn:

trieu fins a 10 serveis;

Empleneu la secció «Quant a» per fer saber als clients potencials què oferiu (màxim 500 caràcters);

Afegiu un lloc de treball: podeu triar la vostra ubicació actual i l’opció «Estic disponible per treballar de forma remota»;

Un cop hàgiu configurat la pàgina del servei de LinkedIn, compartiu-la com a publicació o compartiu-la en una publicació. 

COMENTARIS DE LES PÀGINES DE SERVEI DE LINKEDIN

Fa poc, LinkedIn ha afegit una nova secció «Ressenyes» a les opcions de la pàgina de servei. Això us permet presentar comentaris positius dels clients, que poden ser una altra manera de promocionar les vostres ofertes. Podeu convidar clients anteriors a revisar els vostres serveis, i LinkedIn inicialment ofereix 20 crèdits per sol·licitar revisions a través del procés.

Per optimitzar les vostres ressenyes a les pàgines de serveis de LinkedIn:

convideu fins a 20 clients a valorar els vostres serveis;

Si cal, retireu una «invitació a revisió» enviada i recupereu el crèdit si cal per convidar un altre client;

Consulteu l ‘»Estat de notificació de la pàgina de servei» per gestionar les invitacions de notificació. També els podeu enviar un missatge per recordar-los la sol·licitud de revisió o retirar la invitació.

LinkedIn té un enorme potencial per fer créixer el vostre negoci. Les seves darreres funcions ofereixen fins i tot diverses oportunitats i us poden ajudar clarament a millorar el rendiment de la vostra pàgina

GENERACIÓ DE PLOMS VIA LINKEDIN Laplom

generació deés òbviament important per al vostre negoci. Permet que el vostre lloc web generi més trànsit, cosa que pot provocar una conversió addicional dels clients potencials que es troben. Això condueix a un augment de les taxes de conversió, cosa que ajuda l’empresa a obtenir enormes beneficis.

Amb aquestes noves funcions i actualitzacions a LinkedIn, els clients potencials podran trobar exactament el que necessiten en línia. Al vostre costat, podeu presentar els vostres productes o serveis amb molta més facilitat i demostrar la vostra força en relació amb els vostres competidors.

Per tant, quan un client potencial cerca el que necessita i la seva pàgina crida l’atenció, les possibilitats de conversió augmenten automàticament. Per tant, LinkedIn ofereix noves oportunitats per generar clients potencials. Depèn de vosaltres saltar a aquestes oportunitats.

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X