Perquè tothom critica, però ningú aporta solucions, tenim un país únic, Andorra és un País únic amb una gent única de procedències molt diverses, però no deixem de criticar, no ho entenc.  A mi m'agradaria saber, ¿que no fan bé? A Andorra Business.

Perquè tothom critica, però ningú aporta solucions, tenim un país únic, Andorra és un País únic amb una gent única de procedències molt diverses, però no deixem de criticar, no ho entenc. 

A mi m’agradaria saber, ¿que no fan bé? A Andorra Business. Que algú m’ho expliques i m’ho demostres, perquè la meva sensació és contrariaa, per a mi és una organització única, molt empàtica i molt proactiva. I no ho fan bé, sinó molt bé.

Perquè tothom critica, però ningú aporta solucions, tenim un país únic, Andorra és un País únic amb una gent única de procedències molt diverses, però no deixem de criticar, no ho entenc.  A mi m'agradaria saber, ¿que no fan bé? A Andorra Business.

Perquè jo he enviat a algunes persones i donant un servei impecable i a vegades han dit: “això no és per andorra”. 

És el que sempre dic tothom opina però en realitat sense saber. El culpable de les coses malifetes són les persones que les fan, ni immobiliàries, ni Andorra Business … Hem de dir que alguns gestors, també ho agafen tot.

El que és un «mangante» ho és aquí i allà, on sigui. 

Deixeu de criticar i construïm una mica més. Andorra és un país únic, uns serveis únics i molts funcionaris amb ganes de treballar. (Més dels que us penseu).

Sempre que he demanat alguna cosa l’assessorament de, abans «Actua», ha estat impecable i molt professional, i crec que és un dels llocs on menys endollats hi ha. I no parlo només d’Andorra business sinó de la sanitat o d’altres llocs, ¿per què a mi sempre m’atenen bé?

Ara bé, això no treu, que cada dia més, hem de ser millors professionals, i que s’acosta una crisi com la de 2008. Hem de preparar-nos per temps difícils. 

Millorar el comerç, és molt important, que és un sector antiquat i mal dirigit. 

I que hi ha un excés d’empreses de «Marketing», i de tota classe d’empreses… com a tot arreu.  

A Espanya amb el KIT DIGITAL també han aparegut moltes empreses que diuen que saben de SEO o de SEM, i no saben de res (Son empreses que venien ordinadors o programari). 

L’altre dia un jove em deia jo tinc un: «Màster en màrqueting» (Sabeu la quantitat d’escoles que s’han muntat a Catalunya o Espanya que donen diplomes o màsters, escoles dirigides per gent que no sap res de res? I per als grans, com jo, un màster, és una cosa molt rellevant.

El que és bo de veritat en màrqueting o en el que sigui no es dedica a ensenyar, es dedica a guanyar diners, i potser a ensenyar unes hores. 

Tot això no es culpa d’Andorra, és la nefasta influència de Catalunya i  d’Espanya cap al nostre País, hauríem de copiar de Finlàndia, Islàndia o Noruega, però copiem del sud. 

I quan copiem del sud, això és el que passa!

 

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X