Portem molts anys fent treballs de posicionament web amb SEO i això ens atorga una experiència crucial a l'hora que en els resultats de cerca a Internet aparegui el teu lloc en els primers resultats i un cop aconseguit consolidar la posició

POSICIONAMENT WEB SEO
Posicionament en cercadors i optimització en motors de cerca.
Després d’haver fet una inversió en una pàgina web, el següent pas lògic és fer córrer la veu i que et vegin a la xarxa.

Portem molts anys fent treballs de posicionament web amb SEO i això ens atorga una experiència crucial a l'hora que en els resultats de cerca a Internet aparegui el teu lloc en els primers resultats i un cop aconseguit consolidar la posició
Actualment el 90% de l’trànsit web que arriba a la teva pàgina web, procedeix dels motors de cerca, això és crític per a la teva pàgina web, i en conseqüència, la teva empresa s’ha d’esforçar per aparèixer a les primeres posicions en els motors de cerca , com Google, Bing i Yahoo.
En l’actualitat hi ha centenars de milions de llocs web a Internet, és molt difícil destacar d’altres competidors directes, però cal fer-ho si o si, ja que si no seria com no tenir un lloc a Internet, i això ho solucionem utilitzant les anomenades paraules clau que són les paraules que els usuaris introdueixen en els cercadors per trobar la informació que busquen.
Per aconseguir aparèixer a la primera pàgina de l’cercador i fins i tot ser el nº 1 en el rànquing de resultats de cerca, es necessita una provada eficàcia SEO (optimització de motors de cerca) i una estratègia a implementar per assolir els resultats.
Com ho fem
Per a la optimització en els motors de cerca a miweb.online utilitzem els mètodes més eficaços per millorar la teva posició SERP (pàgina de resultats de l’motor de cerca), amb tècniques adaptades a Google, Bing, Yahoo i altres motors de cerca.
Sempre fem servir tècniques de posicionament que no incompleixen cap regla no acceptada pels cercadors, vam aconseguir un posicionament natural utilitzant contingut ric en informació que cerca l’usuari, en cas contrari aquests cercadors ens van a penalitzar en el rànquing de resultats de la nostra pàgina web.
Una realitat en la qual estarem d’acord gairebé tots és que si la teva pàgina web no apareix a la primera pàgina dels cercadors rarament tindrem l’oportunitat que facin click a la nostra pàgina web. En conseqüència, això vol dir que si el vostre lloc no està a la primera pàgina de Google, Bing i Yahoo, estaràs perdent una oportunitat perfecta d’augmentar visitants a la teva pàgina i elevar de forma considerable els beneficis econòmics per a la teva empresa.
En miweb.online vam aconseguir els millors resultats amb un procés ben definit que comença amb una anàlisi de paraules clau detallada, anàlisi de l’arquitectura web, i l’anàlisi dels teus competidors.
Què inclou una campanya de SEO?
És diferent donar un servei SEO per a una petita empresa que per a un bloc d’informació tècnica o una pàgina web d’ecommerce internacional, això fa que sempre adaptem cada campanya de SEO a les característiques específiques de les nostres empreses.
Aquests són alguns dels serveis que us oferim en miweb.online per a un posicionament de la teva pàgina web perfecte:
Construcció d’enllaços (Link Building): són enllaços que apunten altres pàgines web cap a la teva, són molt bons aquests enllaços a l’hora de posicionar la teva pàgina web.
SEO local: optimitza els anuncis d’empreses locals en tots els directoris rellevants, incloent Google Places, Pàgines grogues, i més. Creació de continguts:
Optimització de les entrades de l’bloc pels nostres talentosos redactors de contingut SEO, actualitzacions de Facebook, Twitter, i Google+ adaptat per fer arribar més públic al teu lloc web.
Landing Pages:
Són pàgines de destinació (on arribes després de fer clic en un enllaç a un cercador), d’alta qualitat per generar més usuaris potencials cap a la teva negoci.
Email Màrqueting:
Subscripció al teu blog on mantindrà informat als teus clients de novetats i notícies del teu lloc web per captar nous usuaris, la creació de plantilles professionals de correu electrònic, redacció de notícies i correus electrònics massius.
Informes detallats:
Informes exhaustius i transparents que et mostri el progrés que hem fet cada mes amb el posicionament de la teva empresa en els millors cercadors.
El posicionament en cercadors a través de SEO és molt apassionant i entretingut alhora que necessari.
Amb l’optimització en motors de cerca (SEO) vam aconseguir un poderós mètode que s’utilitza per augmentar la visibilitat d’un lloc web amb els teus productes i serveis per a que apareguin en els motors de cerca com Google i Bing.
Portem molts anys fent treballs de posicionament web amb SEO i això ens atorga una experiència crucial a l’hora que en els resultats de cerca a Internet aparegui el teu lloc en els primers resultats i un cop aconseguit consolidar la posició.
Si vols tenir més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Portem molts anys fent treballs de posicionament web amb SEO i això ens atorga una experiència crucial a l'hora que en els resultats de cerca a Internet aparegui el teu lloc en els primers resultats i un cop aconseguit consolidar la posició

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X