Restaurant Beluga Marisqueria Escaldes tenim Peix de llotja, llobarro, turbot, rap, daurada, llenguado, bacallà salvatge d’Islàndia, salmó salvatge, la millor tonyina del mediterrani, corbina i Sant Pere. També fem brasa permanent, menú diari i gran terrassa a Escaldes-Engordany, a la zona comercial darrere l’Avinguda Carlemany amb vistes a Caldea. Les nostres especialitats són la cuina basada en les matèries primeres de màxima qualitat amb peix i marisc de les millors llotges de peix de Catalunya, Galícia, Espanya i Portugal, els millors arrossos de marisc, de llamàntol, de cloïsses gallegues i paelles. Varietat de plats aptes per a tota classe de paladars, a més podrà degustar plats i carns a la nostra graella que no para en tot el dia. No podem oblidar la cuina tradicional de muntanya andorrana com l’arròs de Muntanya. A Beluga Marisqueria Restaurant també trobareu una gran varietat de plats a la carta i un menú de migdia a molt bon preu. Aparcament a 20 metres. Si sou apassionats del marisc, peix, els arrossos (Especialment paelles) o de la cuina de muntanya, heu de visitar Restaurant Beluga Marisqueria Andorra. També tenim salons privats per a tota mena d’esdeveniments i un dels millors cuiners de plats de peix i marisc d’Andorra. Podem dir que Restaurant Beluga a Escaldes és un Restaurant global amb horari permanent de 12 del migdia a 11 de la nit i a més també servei de còctels i els millors gins tònics acompanyats de pernil ibèric d’aglà de tot Andorra.
Restaurant Beluga Marisqueria Escaldes tenim Peix de llotja, llobarro, turbot, rap, daurada, llenguado, bacallà salvatge d’Islàndia, salmó salvatge, la millor tonyina del mediterrani, corbina i Sant Pere. També fem brasa permanent, menú diari i gran terrassa a  Escaldes-Engordany, a la zona comercial darrere l’Avinguda Carlemany amb vistes a Caldea. Les nostres especialitats són la cuina basada en les matèries primeres de màxima qualitat amb peix i marisc de les millors llotges de peix de Catalunya, Galícia, Espanya i Portugal, els millors arrossos de marisc, de llamàntol, de cloïsses gallegues i paelles. Varietat de plats aptes per a tota classe de paladars, a més podrà degustar plats i carns a la nostra graella que no para en tot el dia. No podem oblidar la cuina tradicional de muntanya andorrana com l’arròs de Muntanya. A Beluga Marisqueria Restaurant també trobareu una gran varietat de plats a la carta i un menú de migdia a molt bon preu. Aparcament a 20 metres. Si sou apassionats del marisc, peix, els arrossos (Especialment paelles) o de la cuina de muntanya, heu de visitar Restaurant Beluga Marisqueria Andorra. 

També tenim salons privats per a tota mena d’esdeveniments i un dels millors cuiners de plats de peix i marisc d’Andorra. Podem dir que Restaurant Beluga a Escaldes és un Restaurant global amb horari permanent de 12 del migdia a 11 de la nit i a més també servei de còctels i els millors gins tònics acompanyats de pernil ibèric d’aglà de tot Andorra.

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp