6 TENDÈNCIES QUE FORMARAN LA PUBLICITAT DIGITAL EL 2021 - DIVERSIFIQUEU FORMATS DE GOOGLE ADS

Publicitat digital i publicitat de visualitzador Màrqueting digital

6 tendències a seguir el 2021

Entre l’augment de la intel·ligència artificial, la híper – personalització, el vídeo i la importància de la immediatesa, descobreix les tendències que configuraran l’esfera de la publicitat digital el 2021. 

EL MERCAT DE PUBLICITAT DIGITAL EL 2020 

El març de 2020, quan la crisi Covid-19 va capgirar el món sencer, la incertesa de les empreses pel que fa al seu futur presagiava un fort descens del creixement de la publicitat. sector. 

Tanmateix, aquesta predicció va quedar invalidada: portat pel pic del consum d’Internet i xarxes socials durant la pandèmia, el sector deu la seva resistència a la publicitat en línia. 

Això no ha dit la seva última paraula i, si representa el 55,2% de les inversions realitzades a França fins ara (font: MAGNA, desembre de 2020), la publicitat a Internet hauria de continuar el seu creixement al llarg del temps. 2021. 

Més enllà dels actors de la publicitat, són les marques ells mateixos que se’n beneficiaran, en descobrir una nova forma de desenvolupar-se gràcies a la riquesa d’eines de publicitat digital. 

Davant d’aquest repte, ORIXA MEDIA, una agència independent de màrqueting digital experta en la creació i gestió d’estratègies d’adquisició digital de múltiples palanques, ha estat capaç d’establir solucions innovadores per ajudar les empreses i marques de totes les mides i de tots els sectors a maximitzar el seu rendiment.

En aquest article, revela les 6 tendències de publicitat digital a seguir el 2021. 

6 TENDÈNCIES QUE FORMARAN LA PUBLICITAT DIGITAL EL 2021 - DIVERSIFIQUEU FORMATS DE GOOGLE ADS

6 TENDÈNCIES QUE FORMARAN LA PUBLICITAT DIGITAL EL 2021 

  1. DIVERSIFIQUEU FORMATS DE GOOGLE ADS 

El 2021, aprofiteu la diversitat i el rendiment dels formats oferts per Google Ads i distribuïu-los contingut creatiu al web. Per exemple, els anuncis de galeria són anuncis creats a partir d’una selecció d’imatges “en moviment”, millorades amb una crida a l’acció. Els anuncis d’aparador de Shopping us permeten mostrar un conjunt de productes relacionats. També pensem en les campanyes Discovery, que permeten publicar anuncis optimitzats a Gmail amb una sola campanya, les seccions Inici i «Vídeos per veure els següents» de YouTube, així com la secció Discovery de l’aplicació Google. 

  1. L’EXPERIÈNCIA DE L’USUARI AL COR DEL SEO

La importància de l’experiència de l’usuari promet continuar creixent el 2021. A partir de maig, Google tindrà en compte tres nous indicadors UX en el seu algorisme de classificació: 

Core Web Vitals. S’afegeixen als altres criteris de la pàgina d’experiència, senyals que mesuren la qualitat de la interacció de l’usuari amb una pàgina web. Per tant, la velocitat de càrrega de la pàgina, la interactivitat i l’estabilitat visual seran ara una part integral dels factors que influeixen en la posició d’un lloc web en els resultats de cerca. És suficient per animar-vos a auditar el vostre lloc web per preparar-vos millor per aquesta evolució.

  1. AUTOMATITZACIÓ SOBRE LA NECESSITAT D’HIPERPERSONALITZACIÓ

No hi ha dubte que s’ha acabat el regnat de la publicitat massiva que ofereix un missatge indiferenciat als usuaris amb necessitats molt individuals. Les solucions d’automatització del màrqueting ara permeten enviar un missatge adaptat als comportaments, interessos i posició dels consumidors al “túnel” de conversió. Entre el correu electrònic i els anuncis de cerca, l’automatització digital permet estalviar temps en tasques repetitives, alhora que ofereix una comunicació ultra personalitzada sense malgastar els seus recursos. 

  1. REALITAT AUGMENTADA 

Amb jocs com Pokémon Go o els filtres a Snapchat, Instagram o Messenger, la realitat augmentada s’ha democratitzat àmpliament i ara és una part integral del panorama digital. Des del punt de vista del màrqueting, això constitueix una oportunitat per a les marques de destacar els seus productes i el seu univers proporcionant una experiència única per a l’usuari, que passa d’un rol d’espectador a un paper d’actor en la publicitat. 

  1. XATBOTS 

Durant els darrers anys, els “chatbots” han experimentat un èxit creixent que no es pot perdre en aquest nou any. De fet, l’auge del màrqueting conversacional i la forta demanda d’un servei hiper-personalitzat suggereixen un futur brillant per a aquests petits robots, fruit de la intel·ligència artificial, que poden respondre a les preguntes dels usuaris d’Internet en temps real i comunicar-se d’una manera natural. 

Per què instal·lar el chatbot? D’una banda, la rapidesa i la rellevància de la resposta rebuda per l’usuari maximitzen les vostres possibilitats de conversions i, d’altra banda, reduïu les despeses d’atenció al client. 

  1. COMUNICAR-SE AMB MISSATGE INSTANTANI. 

Les aplicacions de missatgeria instantània formen part de la nostra vida diària a l’hora de comunicar-nos amb els nostres éssers estimats, però aquest canal també està en camí de convertir-se en el nou espai d’intercanvi entre marques i la seva comunitat. En reforçar l’estreta relació entre empreses i consumidors, Whatsapp i Facebook Messenger s’estableixen com la terra promesa del servei al client hiperpersonalitzat.

A més, sembla que apareixen altres tendències a principis d’any. En primer lloc, el de mòbils primer, que s’haurà de seguir de prop, però també els de YouTube Ads, que haurien de créixer proporcionalment al consum de contingut de vídeo. També podem predir una presència multiplicada de marques als nous motors de cerca principals, com ara YouTube de nou, així com a Google Maps o Marketplaces. 

6 TENDÈNCIES QUE FORMARAN LA PUBLICITAT DIGITAL EL 2021 - DIVERSIFIQUEU FORMATS DE GOOGLE ADS

 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X