El públic de Google continua sent la font de trànsit número 1 en termes de CERCADORS digitals.

SEO: Posicionament natural: 5 pilars per optimitzar el vostre lloc per SEO – 5 pilars per optimitzar el vostre lloc. El públic de Google continua sent la font de trànsit número 1 en termes de CERCADORS digitals. Per exemple, el SEO representa una mica més del 60% del nostre públic. El SEO, a més d’aportar trànsit qualificat, us proporciona trànsit a llarg termini. Per tant, és crucial fer accions periòdiques per optimitzar la visibilitat del vostre lloc als resultats del motor de cerca. Per començar, col·loqueu aquests 5 pilars al seu lloc …

Per aprendre SEO, no dubteu a fer la nostra formació SEO en línia o el nostre curs de «webmarketing» d’una setmana que inclou dos dies de formació SEO. T.+33786568901

El públic de Google continua sent la font de trànsit número 1 en termes de CERCADORS digitals.

1: Preneu-vos el temps per triar les expressions, les frases i les paraules clau a treballar

Abans de saltar a l’optimització SEO del vostre lloc, preneu-vos el temps necessari per fer una investigació de paraules clau real. Necessiteu expressions orientades a les expectatives dels vostres clients potencials, expressions que potencialment us aportin els vostres clients ideals.

Com més coneixement tingueu sobre els vostres clients i les seves maneres d’investigar, millor. Mireu el nostre article sobre les persones per ajudar-vos. No dubteu, aigües amunt, a tenir un màxim d’intercanvis amb els vostres millors clients.

Per ajudar-vos en la investigació de paraules clau, podeu utilitzar l’eina que ofereix Google (Inclosa al vostre compte de Google Ads) o Ubersuggest.

L’elecció d’expressions és realment un pas crucial, no aneu de pressa. Com més adequades siguin les vostres expressions al vostre objectiu, millors seran els vostres resultats.

2: UNA ESTRATÈGIA EDITORIAL AL ​​VOLTANT DE LES FRASES NECESSÀRIES I «KEYWORDS»

Un cop hàgiu seleccionat les expressions, cerqueu temes per als articles relacionats amb aquestes expressions.

Per tenir èxit, és essencial tenir una estratègia editorial real i un contingut publicat regularment. Si el vostre lloc encara no té cap secció editorial, és a dir un Blog, és hora de crear-ne un.

Per als vostres temes, comenceu per les expressions necessàries i cerqueu títols optimitzats per al web. Consulteu-nos:

Llistes: X consells per, X passos per (com aquest article);

Els títols que responen a preguntes habituals dels lectors: Com … ?, Per què …?;

Els títols amb frases explicatives: Passos per a …, Tot el que cal saber …

Preneu-vos un moment per trobar una llista de temes que després distribuirà a la vostra planificació editorial per als mesos vinents. Per tant, teniu una visió a llarg termini i sou més eficients, ja que ja no heu de trobar els temes, sinó simplement escriure’ls

ESCRIURE DE MANERA OPTIMITZADA Quan escriviu, mantingueu davant vostre l’expressió que voleu. Això s’ha de trobar (sense abús) als llocs clau que els motors aprecien: Al títol del vostre contingut; A la introducció; En contingut amb moderació; En almenys un dels vostres subtítols; I, per descomptat, a les etiquetes "títol" i "meta descripció". Més enllà de la repetició de la paraula clau orientada, els motors també estan interessats (i sobretot) en la consistència semàntica del vostre contingut. Respecte a l'expressió, el motor esperarà tenir algunes expressions relacionades. Mireu aquest article per obtenir més informació. I si voleu formar-vos en optimització de contingut, descobreix les nostres classes virtuals "escriviu per millorar el vostre SEO" o "Redacció mestra per augmentar les vendes".

3: ESCRIURE DE MANERA OPTIMITZADA

Quan escriviu, mantingueu davant vostre l’expressió que voleu. Això s’ha de trobar (sense abús) als llocs clau que els motors aprecien:

Al títol del vostre contingut;

A la introducció;

En contingut amb moderació;

En almenys un dels vostres subtítols;

I, per descomptat, a les etiquetes «títol» i «meta descripció».

Més enllà de la repetició de la paraula clau orientada, els motors també estan interessats (i sobretot) en la consistència semàntica del vostre contingut. Respecte a l’expressió, el motor esperarà tenir algunes expressions relacionades. Mireu aquest article per obtenir més informació. I si voleu formar-vos en optimització de contingut, descobreix les nostres classes virtuals «escriviu per millorar el vostre SEO» o «Redacció mestra per augmentar les vendes».

Un últim punt sobre l’escriptura optimitzada: estudieu la competència abans de començar a escriure. Escriviu l’expressió a què orienteu Google, estudieu els tres primers resultats: temes tractats, repetició de l’expressió i, sobretot, nombre de paraules escrites.

Escriviu sempre com a mínim un 20% més de paraules que la vostra competència. Si arribeu amb un article de 300 paraules a un tema en què els competidors tinguin 1.500 paraules, no hi ha cap possibilitat que el vostre article es classifiqui.

Preneu-vos el temps per auditar la competència aigües amunt.

4: OPTIMITZAR L’ASPECTE TÈCNIC DEL SEU LLOC

Més enllà de l’aspecte editorial, el lloc també s’ha d’optimitzar per aprofitar al màxim l’audiència de Google. Entre els punts a supervisar i optimitzar: les

Plantilles / plantilles del vostre lloc;

El temps de càrrega i el vostre allotjament;

La presència d’etiquetes relacionades amb SEO a totes les vostres pàgines;

L’organització del vostre contingut: textos, imatges, vídeos …;

Pantalla mòbil;

Els URL de les vostres pàgines;

La navegació del vostre lloc;

I molt més …

Hi ha multitud d’aspectes tècnics per optimitzar quan es vol obtenir resultats reals en SEO.

Per anar més enllà quan aquesta no és la vostra feina, pot ser aconsellable utilitzar un consultor de SEO o una agència (exemple d’una agència, Référencement Web Ariège T.+33786568901).

5: TREBALLAR REGULARMENT LA VOSTRA POPULARITAT

Més enllà dels aspectes tècnics i editorials, la popularitat del vostre lloc també entrarà en joc en el vostre bon SEO. Obtenir enllaços de llocs qualificats del vostre camp us permet millorar el vostre SEO.

Aneu amb compte amb aquest aspecte, perquè als motors no els agrada la sobre optimització. És millor tenir deu enllaços de llocs de qualitat que un centenar de llocs de baixa qualitat.

Per obtenir enllaços, la millor tècnica, la que us permet tenir enllaços 100% naturals, continua essent la creació de contingut no promocional ultra qualitatiu que impulsarà altres llocs a crear enllaços naturals al vostre contingut.

Agafeu el vostre millor bolígraf. 

Una altra solució: interveniu com a expert en el tema en altres llocs populars. Molts llocs accepten articles de convidats, aprofiteu-vos-en!

UNA ÚLTIMA COSA …

El SEO necessita temps, els efectes poden trigar uns quants mesos a arribar. No us desanimeu, treballeu regularment en el vostre SEO, creeu contingut cada setmana, optimitzeu l’aspecte tècnic del vostre lloc, intervingueu en altres llocs …

Deixeu que el temps faci la seva feina. Realment heu de tenir una visió a llarg termini a l’hora de treballar en el vostre SEO.

També és important estar al dia. Per exemple, podeu donar una ullada a aquests llocs:

www.abondance.com,

www.journaldunet.com,

www.webrankinfo.com

o fins i tot fr.semrush.com/blog.

Depèn de vosaltres, no dubteu a compartir les vostres bones pràctiques als comentaris.

 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X