Com augmentar el vostre públic a Internet? - Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils

Com augmentar el vostre públic a Internet? – Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils. Vegem com podreu millorar el vostre públic ara mateix …

Com augmentar el vostre públic a Internet? - Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils

1 | CONEIX EL SEU SECTOR D’ACTIVITAT

És molt important conèixer el vostre sector d’activitat (nínxol) si voleu augmentar el vostre públic. Per què? La resposta és molt senzilla. Si coneixeu el vostre nínxol i el tipus de client que hi teniu, ja teniu un pas per davant de la resta. Això us proporciona una idea general d’on ha d’anar el vostre lloc en relació amb el que busquen els clients del vostre nínxol. Això us permetrà oferir un lloc web interessant per als visitants, així com anuncis per a les vostres xarxes. Tingueu en compte que un lloc que no tingui interès als vostres visitants us farà perdre tota esperança d’èxit.

2 | OFERIR CONTINGUT DE QUALITAT PERIÒDICAMENT Oferir contingut coherent i de qualitat al llarg del temps és exactament el que voleu fer per atraure nous lectors, així com per mantenir actius i compromesos els vostres antics membres. La coherència del contingut és important i no ha de ser difusa per als visitants. No parleu de cura del cos… si teniu un lloc web immobiliari. També heu de mantenir una freqüència de publicació per oferir sempre contingut nou per als vostres membres. Podeu triar la freqüència que millor us funcioni, però manteniu-la constant.

A continuació, parlem de la qualitat. Hauríeu d’oferir un treball de qualitat i no només aparadorisme, perquè el públic és intel·ligent i podrà distingir experiència real o no. Produeix sempre contingut de qualitat per donar-te una bona imatge i guanyar la confiança del teu públic.

3 | SER FÀCIL DE TROBAR A INTERNET

Per augmentar la vostra audiència, heu de tenir en compte que hi ha molts competidors al vostre lloc. Per tant, heu de trobar-vos de pressa en un motor de cerca. Heu de ser capaços d’arribar a la primera pàgina de recerca. Tingueu en compte que més del 87 % dels llocs visitats a Internet es troben a la primera pàgina. Si no apareix a la primera pàgina es perd el 87  % del públic potencial del seu lloc.

Per arribar a la primera pàgina heu de tenir una estratègia de SEO immillorable. Cal trobar les paraules clau adequades i tenir una bona estratègia d’optimització de motors de cerca (SEO).

4 | PACIENT

Si sou nou a Internet, heu de tenir en compte que el SEO i la creació d’audiència és un procés llarg. Us prendrà energia abans que fructifiqui. Fins i tot si depèn de la quantitat d’energia i de temps que esteu disposats a invertir-hi i del vostre lloc, que pot ser més o menys competitiu. Els resultats de SEO a França triguen de mitjana entre 6 mesos i 1 any a ser efectius i automàtics.

Però si això no és un problema per a vosaltres, produïu contingut de manera coherent i qualitativa i començareu a veure resultats, us ho asseguro. 

EN BREU

Si voleu augmentar la vostra audiència a Internet, aquí teniu el que heu de recordar. Heu de tenir un bon coneixement del vostre nínxol de mercat per poder oferir un lloc i un contingut interessants en relació amb el que busquen els clients objectiu d’aquest nínxol. Haureu de publicar contingut regular i de qualitat als vostres visitants per demostrar la vostra experiència.

És un procés que permetrà als diferents motors de cerca entendre de què parleu i, a continuació, us poden presentar. Heu d’orientar-vos a una posició a la primera pàgina del motor de cerca per captar el 87 % del trànsit d’Internet. Més enllà de la primera pàgina, es perd el 87 % del públic potencial. Al final, heu de tenir en compte que es tracta d’un procés llarg que requereix temps. Però si teniu ganes i ganes d’augmentar la vostra audiència i fer-vos lliures econòmicament, aneu-hi!

Per obtenir informació sobre com obtenir una llista de clients potencials de pressa, truqueu ara al T.+33786568901

FORMACIÓ PER A COMERCIALITZAR WEB Si voleu millorar les vostres habilitats, no espereu més, descobriu els nostres programes de formació: Estratègia de xarxes socials, SEO … Els nostres cursos de formació es basen en l’intercanvi i la interactivitat. EN CONTACTE AMB NOSALTRES 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X