Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils.

Com augmentar el vostre públic a Internet 

Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils. Vegem com podreu millorar el vostre públic ara mateix …

Tant si sou bloguer, propietari d’una petita o gran empresa i voleu augmentar significativament el vostre públic a Internet, els diversos consells que us donaré us seran molt útils.

1 | CONEIX EL SEU SECTOR D’ACTIVITAT

És molt important conèixer el vostre sector d’activitat (nínxol) si voleu augmentar el vostre públic. Per què? La resposta és molt senzilla. Si coneixeu el vostre nínxol i el tipus de client que hi teniu, ja teniu un pas per davant de la resta. Això us proporciona una idea general d’on ha d’anar el vostre lloc en relació amb el que busquen els clients del vostre nínxol. Això us permetrà oferir un lloc web interessant per als visitants, així com anuncis per a les vostres xarxes. Tingueu en compte que un lloc que no tingui interès als vostres visitants us farà perdre tota esperança d’èxit.

2 | OFERIR CONTINGUT DE QUALITAT PERIÒDICAMENT Oferir contingut coherent i de qualitat al llarg del temps és exactament el que voleu fer per atraure nous lectors, així com per mantenir actius i compromesos els vostres antics membres. La coherència del contingut és important i no ha de ser difusa per als visitants. No parleu de cura del cos si teniu un lloc web immobiliari. També heu de mantenir una freqüència de publicació per oferir sempre contingut nou per als vostres membres. Podeu triar la freqüència que millor us funcioni, però manteniu-la constant.

A continuació, parlem de la qualitat. Hauríeu d’oferir un treball de qualitat i no només aparadorisme, perquè el públic és intel·ligent i podrà distingir experiència real o no. Produeix sempre contingut de qualitat per donar-te una bona imatge i guanyar la confiança del teu públic.

3 | SER FÀCIL DE TROBAR A INTERNET

Per augmentar la vostra audiència, heu de tenir en compte que hi ha molts competidors al vostre lloc. Per tant, heu de trobar-vos de pressa en un motor de cerca. Heu de ser capaços d’arribar a la primera pàgina de recerca. Tingueu en compte que més del 87% dels llocs visitats a Internet es troben a la primera pàgina. Si no apareix a la primera pàgina, es perd el 87% del públic potencial del seu lloc.

Per arribar a la primera pàgina, heu de tenir una estratègia de SEO immillorable. Cal trobar les paraules clau adequades i tenir una bona estratègia d’optimització de motors de cerca (SEO).

4 | PACIENT

Si sou nou a Internet, heu de tenir en compte que el SEO i la creació d’audiència és un procés llarg. Us prendrà energia abans que fructifiqui. Fins i tot si depèn de la quantitat d’energia i de temps que esteu disposats a invertir-hi i del vostre lloc, que pot ser més o menys competitiu. Els resultats de SEO a França triguen de mitjana entre 6 mesos i 1 any a ser efectius i automàtics.

Però si això no és un problema per a vosaltres, produïu contingut de manera coherent i qualitativa i començareu a veure resultats, us ho asseguro. 

EN BREU

Si voleu augmentar la vostra audiència a Internet, aquí teniu el que heu de recordar. Heu de tenir un bon coneixement del vostre nínxol per poder oferir un lloc i un contingut interessants en relació amb el que busquen els clients objectiu d’aquest nínxol. Haureu de publicar contingut regular i de qualitat als vostres visitants per demostrar la vostra experiència.

És un procés que permetrà als diferents motors de cerca entendre de què parleu i, a continuació, us poden presentar. Heu d’orientar-vos a una posició a la primera pàgina del motor de cerca per captar el 87% del trànsit d’Internet. Més enllà de la primera pàgina, es perd el 87% del públic potencial. Al final, heu de tenir en compte que es tracta d’un procés llarg que requereix temps. Però si teniu ganes i ganes d’augmentar la vostra audiència i fer-vos lliures econòmicament, aneu-hi!

Per obtenir informació sobre com obtenir una llista de clients potencials de pressa, feu clic aquí.

FORMACIÓ PER A COMERCIALITZAR WEB Si voleu millorar les vostres habilitats, no espereu més, descobriu els nostres programes de formació: Estratègia de xarxes socials, SEO … Els nostres cursos de formació es basen en l’intercanvi i la interactivitat. EN CONTACTE AMB NOSALTRES 

ARTICLES RECOMANATS

3 tècniques per convertir els visitants en clients

Growth Marketing: predir el retorn de la inversió amb Google

4 mites sobre el pirateig del creixement

Per què definir una persona us pot ajudar a generar més vendes?

Màrqueting del creixement: predir el retorn de la inversió mitjançant Google

4 Idees habituals sobre el pirateig per creixement

Per què definir una persona us pot ajudar a generar més vendes?

Màrqueting del creixement: predir el retorn de la inversió mitjançant Google

4 Idees habituals sobre el pirateig per creixement

Per què definir una persona us pot ajudar a generar més vendes?

Els 4 pilars per crear un blogreeixits

i una càmera Snap de L’Oréal, una mica de fantasia als nostres xats de vídeo

Històries de Twitter, enllaços nofollow, redissenyar Facebook Messenger … [Llegiu a la blogosfera]

TikTok, Facebook Ads, Instagram, streaming de vídeo, Black Hat … [Marketing Intelligence]

L’Oréal i Snap Camera, una mica de fantasia en els nostres xats de vídeo

Històries de Twitter, enllaços nofollow, redisseny de Facebook Messenger … [Llegiu a la blogosfera]

TikTok, Facebook Ads, Instagram, streaming de vídeo, Black Hat … [ Visualització de màrqueting]

L’Oréal i Snap Camera, una mica de fantasia als nostres xats de vídeo

Històries de Twitter, enllaços nofollow, redisseny de Facebook Messenger … [Llegiu a la blogosfera]

TikTok, Facebook Ads, Instagram, streaming de vídeo, Black Hat … [Intel·ligència de màrqueting]

10 tècniques per a l’execució d’un curs de formació

d’automatització de màrqueting: una eina de màrqueting ultra eficient accessible a tots

Qualiopi: tot el que necessita saber sobre la certificació essencial per continuar la seva activitat com una organització de formacióformacions

Fer les seves  elegibles per al fi finançament CPF

Marketing Automation: una eina de màrqueting ultra eficient accessible per a tots els

Qualiopi: tot el que heu de saber sobre la certificació essencial per continuar la seva activitat com a organització de formació.formació

Feu que els vostres cursos desiguin elegibles per finançar CPF

Marketing Automation: una eina de màrqueting ultra eficient accessible a tot

Qualiopi: tot el que necessiteu saber sobre la certificació imprescindible per continuar la vostra activitat com a organització de formació.formació

Feu que els vostres cursos desiguin elegibles per al finançament del CPF.

Deixeu un comentari

La vostra adreça electrònica no es publicarà. Els camps obligatoris s’indiquen amb * COMMENTAIRENOM * E-MAIL * WEBSITE

Uniu-vos a una comunitat

d’entusiastes del màrqueting digital

 

 

Arribeu a una comunitat de desenes de milers de venedors i empresaris gràcies a la nostra oferta de mitjans de comunicació. APRENDRE MORESylvain LEMBERTConsultant Webmarketing «Gràcies a la nostra formació, sereu completament autònom en la vostra comunicació. Basat en l’intercanvi i la interactivitat, els nostres programes són adequats per a tots els nivells. «Formació i com es pot obtenir més informació Articles recomanats: El millor de Webmarketing i acompanyant, només per a vosaltres. Com estar a la primera pàgina de Google? Morgane Kerninon Plataforma Semji: el vostre assistent personal per a la creació de campanyes Màrqueting eficaç de SEO i contingut. Sylvain LembertSUBSCRIURE-TE A NOTÍCIES & CO’M El millor de Webmarketing & co’m a la vostra bústia de correu electrònic SUBSCRIBEJOB & CO’MDescobriu la nostra selecció d’anuncis de feina en l’àmbit digital. Especificitats de la feina de Director de projectes digitals Treball amb futur a Internet: la part superior 10 àrees de màrqueting web que experimentaran un boom en termes d’ocupació PUBLICAR UNA OFERTA EINES DE MERCAT ING ARCHIVES …

 

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto

    Contact Form

  • WhatsApp