Es tracta de ser productiu, de no fer tantes feines com sigui possible, ni tan sols de treballar 20 hores al dia com una persona greument malalta

Es tracta de ser productiu, de no fer tantes feines com sigui possible, ni tan sols de treballar 20 hores al dia com una persona greument malalta. Oh no infeliç!
Ser productiu consisteix a fer les coses correctes el millor possible. Les coses que importen i tenen més impacte en produir el resultat que desitgeu: avançar en el vostre negoci.
Però en voler fer-ho tot sense cap prioritat, avancem una mica en moltes coses, però mai en allò que més importa. Com més volem fer, més invertim en moltes tasques: més dividim la nostra energia i els nostres resultats.

¿LA SOLUCIÓ?
Per aconseguir més i aconseguir els resultats que desitgeu, heu d’acceptar no aconseguir-ho tot. Al seu llibre The One Thing, Gary Keller ens diu que, per ser més productiu i eficient, cal deixar de voler fer més i centrar-se en allò que és essencial.
En aquest article, veiem exactament com podeu aplicar-ho al vostre propi negoci per ser molt més eficient i assolir els vostres objectius més ràpidament. I comença amb una pregunta clau que us heu de fer per saber què heu de fer per avançar més ràpidament.

Es tracta de ser productiu, de no fer tantes feines com sigui possible, ni tan sols de treballar 20 hores al dia com una persona greument malalta
UNA PREGUNTA:  ¿COM SER MÉS PRODUCTIU?
El primer pas per ser més productius i aconseguir més és establir la vostra prioritat.

I per definir la vostra prioritat, us heu de fer LA pregunta:

«Què és l’únic que puc fer que fa que tota la resta sigui més fàcil, si no és innecessari?»

Per respondre a aquesta pregunta, heu d’identificar les tasques més importants.

El grapat de tasques que tenen més impacte per fer-vos avançar i obtenir la major part dels vostres resultats. Pregunteu-vos:
¿On estic?
¿On vull anar?
¿Quines accions em permetrien avançar plenament cap a aquest objectiu?
¿Quines accions inverses no són essencials i es poden eliminar?
¿Què és l’únic que puc fer que fa que tota la resta sigui més fàcil, si no és innecessari?

Identifiqueu LA tasca més important;
Feu que sigui la vostra prioritat;
Estigueu concentrats en això;
Deixeu tota la resta en segon pla.

SUPERA EL PRIMER NIVELL
I, per descomptat, feu-ho a diversos nivells. Per ser més eficaç, definiu les vostres prioritats a llarg termini, mitjà i curt termini.

En donar-vos una prioritat a llarg termini, podreu saber exactament on voleu anar i donar més sentit a les vostres prioritats a continuació, cosa que us acostarà a aquest objectiu final. En donar-vos una prioritat a mitjà termini, podeu donar més sentit i més impacte a les vostres accions diàries, cosa que us acostarà a una prioritat més clara, precisa i no tan llunyana. I, donant-vos una prioritat a curt termini, podreu saber exactament què cal fer diàriament per avançar una mica més cada dia i impulsar la vostra EMPRESA o ACTIVITAT.
Trobeu el vostre perquè, on voleu arribar a molt llarg termini, el vostre objectiu final.
Identifiqueu cada dia la prioritat que us mourà més cap al vostre objectiu de la setmana. L’únic que podeu fer perquè, fent-ho, tota la resta sigui més fàcil, si no és innecessari.
Identifiqueu cada setmana la prioritat que us mourà més cap al vostre objectiu del mes. L’únic que podeu fer perquè, fent-ho, tota la resta sigui més fàcil, si no és innecessari;
I així successivament, fins que assoliu el vostre objectiu a llarg termini …

SER CADA DIA MÉS PRODUCTIU ES A DIR,TOTS ELS DIES:
Quan les vostres prioritats estiguin clares i el vostre pla estigui ben definit, tot el que heu de fer és ser eficaç cada dia. Ja ho sé, és més fàcil de dir que de fer. Per ser realment productius i avançar-vos cada dia a les vostres prioritats.
«Si la vostra feina és menjar una granota, millor que sigui el primer que feu cada matí. Si la vostra feina és menjar-ne dos, és millor que comenceu per la més gran. «- Mark Twain
Per a Brian Tracy, la «granota» és la nostra tasca més important ara mateix, la prioritat que ens mantindrà endavant. I aquesta és precisament la tasca amb què és més probable que posposem, la que posposarem fins una mica més tard, el moment de respondre els nostres correus electrònics, de resoldre aquest petit problema tècnic al nostre lloc i de veure una mica Netflix perquè ja he funcionat bé.

Per estar 100% segur que sou productiu cada dia, comenceu cada dia amb la granota o la feina més desagradable per vosaltres… per utilitzar-lo quan tingueu més energia en la tasca més important.
Identifiqueu la prioritat del vostre dia que us mourà més cap al vostre objectiu de la setmana. L’únic que podeu fer, de manera que, fent-ho, tota la resta es fa més fàcil. Pregunteu-vos què faríeu si només poguéssiu treballar dues hores al dia per tirar endavant.
Comença cada dia amb això, és a dir, la tasca que té més impacte i que us proporcionarà més resultats, sense fer múltiples tasques, sense distraccions, només estar centrat al 100% en la vostra prioritat;
Tan bon punt estigui fet, feu el que vulgueu, però bloquegeu les primeres hores del dia per avançar en la vostra prioritat central al 100%.


PER CONCLOURE
“Les coses que més importen mai haurien d’estar a mercè de les coses que menys importen. «- Goethe
Per ser més eficients, identifiqueu les vostres prioritats, mantingueu-vos centrats en elles i enviteu tota la resta.
Definiu el vostre objectiu a llarg termini, on voleu anar.
Estableix les prioritats en diversos nivells (curt o llarg termini) que t’acostin a cadascun d’ells fins al nivell superior fins que aconsegueixis el teu objectiu final;
Comenceu cada dia amb la vostra prioritat, la tasca més important del dia que podeu fer per apropar-vos al vostre objectiu de la setmana;
Deixeu de banda tot allò que no és essencial i estigueu concentrats en la prioritat.
En donar-vos prioritats que segueixen un pla clar cap al vostre objectiu final, podreu començar a treballar amb més facilitat perquè sabreu exactament què heu de fer i per què.

I en centrar-vos en prioritats concretes que ús mouen cap a objectius ben definits, podreu avançar el vostre negoci amb molta més eficàcia.
Però, com us organitzeu per fixar objectius motivadors i establir un sistema que us faci funcionar tan bé com sigui possible? A més, realment us heu de fixar objectius o no seria una empresa perdedora? 

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X