L’any 2020 va suposar un punt d’inflexió molt important en el camp del màrqueting web. Allà on la majoria d’indústries han experimentat un descens significatiu de la facturació, les empreses que han començat a cotitzar en productes i / o serveis en línia han continuat sent competitives. I nous jugadors entren constantment al mercat. En aquest context, és més que mai imprescindible dissenyar una estratègia de màrqueting eficient i sostenible.

L’any 2020 va suposar un punt d’inflexió molt important en el camp del màrqueting web. Allà on la majoria d’indústries han experimentat un descens significatiu de la facturació
LA IMPORTÀNCIA DE DEFINIR UNA ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING WEB?
Els reptes financers del comerç en línia són considerables, ja que aquest sector d’activitat representa el 2019 una facturació de més de 100.000 milions d’euros. Aquestes xifres les va anunciar la FEVAD (Federació Europea de Venda a Distància), que elabora un informe anual sobre comerç electrònic. Actualment, el sector creix de manera exponencial.
L’Observatori SRI e-pub, que realitza nombrosos estudis amb les principals agències de publicitat Franceses, ha demostrat que des de 2016 la quantitat d’inversions publicitàries a la web ha superat la de la publicitat audiovisual. El comerç en línia creix de manera exponencial. En un sector cada vegada més competitiu, s’ha convertit en fonamental dedicar-se el temps per dissenyar una estratègia de màrqueting web sòlida i duradora.

L’any 2020 va suposar un punt d’inflexió molt important en el camp del màrqueting web. Allà on la majoria d’indústries han experimentat un descens significatiu de la facturació
QÜESTIONS RELACIONADES AMB SEO WEB
Entre les palanques a afavorir en el context de la vostra estratègia de màrqueting digital, hi ha les del SEM el rendiment de les quals s’ha demostrat, per descomptat, però no només.
El SEO es refereix tradicionalment a totes les tècniques que augmenten la visibilitat d’un lloc web permetent que aparegui a la part superior de les pàgines de resultats del motor de cerca (SERP) en determinades consultes (paraules clau). En utilitzar una agència de SEO (optimització de motors de cerca), treballem per augmentar la visibilitat del nostre lloc web amb els robots que fan servir els motors de cerca i, per tant, el trànsit.
A més de l’estratègia de referències naturals, una agència SEA (publicitat en motors de cerca) treballa en l’optimització de referències a través de les solucions publicitàries que ofereixen els motors de cerca.
Avui en dia, la referència o el posicionament web ja no només afecta els llocs web, sinó també els comptes de xarxes socials o contingut més específic, com ara els vídeos.
Ara també és important definir una estratègia de SEO per a xarxes socials (SMO). Cada vegada hi ha més agències especialitzades en referència web que ofereixen serveis en aquestes diferents àrees i reuneixen especialistes en diferents tècniques de referència.
ELS REPTES DEL MÀRQUETING WEB EL 2021
Una empresa que vulgui augmentar la seva facturació ha d’enviar el missatge comercial adequat per arribar als seus clients. Una estratègia de màrqueting web ben dissenyada permet definir el mitjà adequat, la forma adequada i el contingut del missatge comercial per assolir i atraure l’objectiu de l’anunciant.
L’any 2021 marcarà un punt d’inflexió en aquesta àrea. En primer lloc, perquè les empreses petites i mitjanes franceses estan en procés de compensar el seu retard en equips digitals. En segon lloc, perquè aquest fenomen de transició digital genera una competència cada cop més forta. Tanmateix, ser visible mantenint els seus marges financers als mitjans de comunicació i als motors de cerca requereix recursos cada vegada més grans o estratègies cada vegada més sofisticades.

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X