Les excursions amb raquetes de neu són ideals per gaudir de les muntanyes nevades a Andorra i a més practicar senderisme, muntanyisme o alpinisme amb neu verge. https://esportselit.com/  esportselit@andorra.ad

Viu les muntanyes nevades a Andorra i els nostres fantàstics paisatges blancs. Practica esport amb Esports Elit i gaudeix de la natura amb total seguretat amb les excursions guiades amb raquetes de neu a Andorra by Esports Elit Andorra Guies professionals amb títol oficial reconegut a Andorra.

https://esportselit.com/ 

esportselit@andorra.ad 

Botiga en línia

Venda de material de Telemark a Andorra amb ofertes especials

Som líders en Telemark al Pirineu amb el millor preu

Venda d’esquí de muntanya amb ofertes especials

Venda de paquets turístics (lloguer esqui i forfets)

Lloguer d’esquís Andorra

Activitat de Raquetes de neu a Andorra (hivern)

Activitat d’esquí de muntanya a Andorra (hivern)

«Descobreix una nova forma de desplaçar-te a la neu. Descobreix les muntanyes nevades d’Andorra. Gaudeix d’una activitat en plena natura com les Raquetes de Neu amb Esports Elit, en un entorn espectacular i molt tranquil. Tant si vols iniciar-te com en les raquetes de neu si ja tens experiència, et proposem sortides adaptades al teu nivell, sempre acompanyat d’un guia titulat d’Esports Elit amb experiència.”

Descobreix una nova forma de desplaçar-te a la neu. Descobreix les muntanyes nevades d’Andorra. Gaudeix d’una activitat en plena natura com les Raquetes de Neu amb Esports Elit, en un entorn espectacular i molt tranquil. Tant si vols iniciar-te com en les raquetes de neu si ja tens experiència, et proposem sortides adaptades al teu nivell, sempre acompanyat d’un guia titulat d'Esports Elit amb experiència.

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp