Prendre una lliçó ràpida de SEO marcarà la diferència per al vostre lloc: teniu un lloc web o voleu començar-ne un?

Prendre una lliçó ràpida de SEO marcarà la diferència per al vostre lloc: teniu un lloc web o voleu començar-ne un? Tant si sou comerciant, sofròleg o bloguer, independentment dels serveis i avantatges que oferiu, un lloc web ofereix una visibilitat molt més gran que una botiga o una oficina física. Però, per assegurar-vos de tenir una visibilitat real en línia, heu de treballar en el vostre SEO. 

Prendre una lliçó ràpida de SEO marcarà la diferència per al vostre lloc: teniu un lloc web o voleu començar-ne un? Tant si sou comerciant, sofròleg o bloguer, independentment dels serveis i avantatges que oferiu, un lloc web ofereix una visibilitat molt més gran que una botiga o una oficina física. Però, per assegurar-vos de tenir una visibilitat real en línia, heu de treballar en el vostre SEO.  Gràcies al SEO, faràs servir tècniques perquè el teu lloc web aparegui als primers suggeriments web … SEO NATURAL: COM FUNCIONA?

Gràcies al SEO, faràs servir tècniques perquè el teu lloc web aparegui als primers suggeriments web … SEO NATURAL: COM FUNCIONA?

Per veure-ho amb més claredat, tornem primer als conceptes bàsics. Perquè el vostre lloc web sigui visible al web, cal fer-hi referència. Parlem de fer referència quan hi ha un lloc a la xarxa. Com més estigui present, més direm que es fa referència. Quan escriviu una paraula o una frase en qualsevol motor de cerca, els primers llocs web que apareixen són els llocs web amb millor classificació. Per tant, el SEO està dirigit a un públic objectiu que ja busca allò que oferiu al vostre lloc. Per tant, és essencial per a la vostra visibilitat i, per tant, per a l’èxit dels vostres serveis en línia.

De fet, un lloc web ben referenciat és aquell que ha guanyat una bona reputació. És un referent en un camp concret, perquè reuneix criteris que li donen notorietat i fiabilitat. Els criteris difereixen segons els motors de cerca, però Google és el número u en aquest camp, el seu algorisme és el que preval. Els criteris es basen, entre altres coses, en una bona optimització i actualitzacions periòdiques del vostre lloc. El vostre contingut també ha de ser rellevant per a les necessitats dels usuaris i la seva investigació. El vostre lloc també ha de ser intuïtiu i ergonòmic per permetre als usuaris navegar sense problemes. Així, poden trobar allò que volen sense dificultats. Si no és senzill, hi ha tècniques de màrqueting com SEO per tenir un SEO millor.

SEO, QUÉ SACO?

SEO i SEO van de la mà. Si el SEO s’utilitza per ser visible a Internet, el SEO és un conjunt de tècniques que us permetran optimitzar aquest posicionament. SEO significa «Optimització de motors de cerca», que significa «optimització per a motors de cerca». El contingut del vostre lloc web i la seva adreça URL crearan una primera referència natural. Perquè els motors de cerca entenguin que encara esteu actiu, haureu de fer una mica d’optimització. Heu de saber que el vostre lloc al rànquing de cerques no s’adquireix. Cal fer treballs d’optimització regularment per mantenir la vostra posició o fins i tot millorar-la.

Per optimitzar el vostre lloc web vosaltres mateixos, podeu treballar diversos aspectes. Comenceu per assegurar-vos que el vostre lloc té el protocol de seguretat HTTPS. Creeu titulars senzills i atractius i considereu incloure paraules clau relacionades amb el contingut del vostre lloc. Les millors paraules clau són paraules que probablement són utilitzades pels usuaris objectius durant les cerques a Internet. També podeu inserir enllaços interns, és a dir, enllaços que redirigeixen els usuaris a altres articles o pàgines del vostre lloc web. Això permetrà que els rastrejadors puguin entendre l’estructura i l’estructura d’arbre del vostre lloc per tal de fer-hi una millor referència. A més, feu visible i eficient el menú de navegació del vostre lloc. Al final, hi ha algunes eines per optimitzar encara millor el vostre SEO.

EINES DE SEO WIX

A més de facilitar la creació del vostre lloc web sense haver de passar per l’etapa de codificació, Wix ofereix, per exemple, eines d’optimització de SEO. Hem vist que, un cop creat el vostre lloc web, apareix automàticament a Internet. Així i tot, això no és suficient. També s’ha d’indexar, cosa que pot trigar uns quants mesos. Mitjançant les eines de Wix, podeu configurar la indexació instantània. També podeu decidir no indexar les pàgines en construcció per optimitzar el resultat de la cerca.

Wix també us permetrà adaptar automàticament el vostre lloc a la navegació dels telèfons intel·ligents. Podeu fer els canvis que vulgueu mitjançant l’editor mòbil per fer la navegació encara més agradable. Això fa que el vostre lloc sigui ergonòmic i li permeti obtenir millors referències.

Wix també comprimirà el pes de les vostres imatges per optimitzar el temps de càrrega del vostre contingut. De fet, si el vostre lloc triga massa a carregar-se, els usuaris tendiran a abandonar la pàgina. Wix també té una eina per crear dades estructurades. Un llenguatge de dades estructurat permetrà als robots entendre la informació present al vostre lloc. Per exemple, sabran que la seqüència de dígits correspon al vostre número de telèfon i no només als números juxtaposats. Això proporcionarà informació útil als usuaris quan busquin mètode de contacte, menú del restaurant, adreça postal i molt més.

Si voleu optimitzar la vostra visibilitat a Internet, aposteu tot per SEO!

Te has perdido

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X