Guía para la transformación digital pos-COVID-19 para el sector de los HotelesEl màrqueting mòbil, més essencial que mai. Els telèfons intel·ligents han envaït la vida quotidiana dels consumidors, s’ha creat una nova forma de màrqueting que s’ha convertit en essencial en qualsevol estratègia de Màrqueting i Comunicació

Publicitat i màrqueting mòbil: el màrqueting mòbil, més essencial que mai – El màrqueting mòbil, més essencial que mai. Els telèfons intel·ligents han envaït la vida quotidiana dels consumidors, s’ha creat una nova forma de màrqueting que s’ha convertit en essencial en qualsevol estratègia de Màrqueting i Comunicació. Les xifres són reveladores: a partir del 2018, les connexions en dispositius mòbils representaven el 54% del trànsit global d’Internet, en comparació amb el 46% de les connexions en ordinadors. I l’ús de telèfons intel·ligents i tauletes per connectar-se només ha augmentat any rere any.

Així, les empreses es veuen obligades a desenvolupar una primera estratègia per a mòbils. De fet, ara és essencial basar la majoria dels esforços i inversions en interfícies mòbils. Des del disseny sensible a la creació d’aplicacions mòbils, esbrineu com i per què heu d’adoptar el màrqueting mòbil.

El màrqueting mòbil, més essencial que mai. Els telèfons intel·ligents han envaït la vida quotidiana dels consumidors, s’ha creat una nova forma de màrqueting que s’ha convertit en essencial en qualsevol estratègia de Màrqueting i Comunicació

COM TROBAR UNA AGÈNCIA DE MÀRQUETING MÒBIL PER A LA SEVA MARCA?

Conèixer a quin professional competent confiar la vostra estratègia de comunicació pot ser difícil davant la multitud d’agències digitals existents. Tot i això, el màrqueting mòbil és un tema important per a l’èxit del vostre negoci. Les plataformes de xarxes professionals són una solució perfecta per solucionar-ho. De fet, gràcies a una agència de màrqueting que es troba en una plataforma de xarxa, podreu arribar a un públic més ampli, establir la vostra imatge de marca i augmentar el vostre volum de negoci ràpidament. La connexió us permetrà trobar ràpidament un professional fiable que compleixi les vostres necessitats i requisits exactes. En qualsevol camp on vulgueu trobar una agència, trobareu professionals fiables i especialitzats: contingut de marca, comunicació editorial, disseny, investigació i consultoria de mercats, identitat visual i sonora, màrqueting en xarxes socials, especialistes en SEO / SEM, publicitat, relacions amb la premsa, màrqueting d’influències…

UTILITZEU UNA PLATAFORMA DE RELACIÓ

El paper d’una plataforma de xarxa al web és connectar empreses amb agències o empreses especialitzades. La seva intervenció permetrà als primers trobar el proveïdor de serveis que necessiten. Per tant, en el cas del màrqueting mòbil, la plataforma us ajudarà a trobar una agència de comunicació especialitzada en màrqueting mòbil.

Passar per aquest proveïdor de serveis us permetrà estalviar temps (essencial per a un gerent d’empresa), centrar els vostres esforços en els vostres projectes i trobar ràpidament una agència de comunicació que presenti les ofertes més rellevants segons les vostres necessitats. , la vostra activitat i el vostre pressupost. També us beneficiarà del suport humà en cada etapa: crear el vostre escrit, definir les vostres necessitats o fins i tot seleccionar l’agència a qui confiar el vostre projecte.

COM FUNCIONA EXACTAMENT?

Utilitzar un lloc de trobada és bastant senzill. Per a aquells que busquen una agència de màrqueting mòbil, podeu consultar les diferents ofertes del lloc i comparar-les. Per tant, tindreu accés a una breu presentació de cada agència, les seves habilitats, els èxits i projectes ja fets, els seus clients anteriors … Se us deixarà escollir pel que fa als serveis oferts, els preus … i fins i tot podeu opinar sobre la qualitat dels serveis que ofereix el professional.

LA IMPORTÀNCIA DEL MÀRQUETING MÒBIL

Amb l’auge del comerç digital i el comerç electrònic, avui les empreses tenen accés a un mercat molt més gran. Al mateix temps, els usuaris d’Internet passen cada vegada més temps als seus telèfons mòbils per fer la seva recerca i compra. Ara, el 93% dels francesos posseeix un mòbil i el 71% té un telèfon intel·ligent. Desenvolupar una estratègia de màrqueting mòbil amb l’ajut d’un professional que coneixeu a través d’una plataforma de trobada orientada a la comunicació, amplia l’abast de la vostra comunicació i augmenta la vostra facturació.

QUÈ ÉS EL MÀRQUETING MÒBIL?

El màrqueting mòbil és el conjunt d’estratègies adoptades per explotar l’augment de l’ús de telèfons intel·ligents i tauletes per part dels consumidors: lloc web sensible, contingut específic adaptat al format mòbil, pel camí de vendes que satisfà les necessitats dels usuaris de mòbils, etc.

El màrqueting mòbil ofereix una àmplia selecció de canals de distribució, per esmentar només la missatgeria electrònica, la missatgeria SMS, la publicitat integrada a les aplicacions, etc. Per tant, podeu distribuir missatges i anuncis personalitzats adaptats a l’ús del mòbil (temps, ubicació…).

L’ABAST DELS MÒBILS

Actualment, hi ha una gran varietat de telèfons intel·ligents i tauletes a preus competitius al mercat. Més eficients, més ràpides i més petites, ofereixen una gran quantitat de possibilitats per als usuaris, sobretot en el que es refereix

inclou la navegació per Internet i les aplicacions. Amb la pandèmia de Coronavirus, l’ús d’Internet i sobretot de les connexions mòbils són més importants que mai. Ara l’ús dels telèfons intel·ligents pels consumidors per a la informació, la investigació i les compres es multiplica ara per deu.

Segons estudis, el nombre de subscriptors de telefonia mòbil arribarà als 5.900 milions el 2025, el que representa el 71% de la població mundial.

CONTINGUT PER A UN MÀRQUETING MÒBIL ÈXIT

El contingut del màrqueting mòbil pot ser molt divers, segons les vostres necessitats: horaris, ofertes especials, mapa de la vostra botiga, notícies, invitacions per unir-vos al club de privilegis, targetes regal, esdeveniments, formulari de contacte, etc.

Amb una aplicació mòbil, també podeu proporcionar als consumidors un assistent de compres per crear una connexió més íntima amb ells. El màrqueting mòbil també permet personalitzar la relació del client amb diverses ofertes: enviament de cupons de descompte, vendes flash, concursos, etc.

ALGUNS MÈTODES DE MÀRQUETING MÒBIL QUE FUNCIONEN

En utilitzar una plataforma de xarxes empresarials i una agència de comunicació, podreu desplegar conjuntament diverses estratègies de màrqueting mòbil. Aquí hi ha alguns que funcionen

PUBLICITATS PERSONALITZADES

El correu electrònic és una de les millors maneres d’arribar al vostre públic objectiu. De fet, la majoria dels usuaris consulten els seus correus electrònics des del seu telèfon intel·ligent.

Els concursos també són molt efectius per donar a conèixer la vostra marca i fomentar la compra. De fet, els usuaris de telèfons intel·ligents i tauletes passen una estona jugant. Així, despertareu el seu interès oferint concursos amb regals.

L’APLICACIÓ MÒBIL

L’aplicació mòbil és un altre punt clau, que permet que l’empresa estigui present al telèfon intel·ligent de l’usuari en tot moment, tant si ha iniciat la sessió com si no. Ha de tenir una qualitat òptima i un ús pràctic, ergonòmic i fluid. A més, una aplicació mòbil ha de satisfer la necessitat de l’usuari de cridar la seva atenció. Ha de ser fàcil d’utilitzar i oferir funcions pràctiques: demanar productes, reservar, etc.

ADAPTACIÓ DEL SEU LLOC A ÚS MÒBIL

La publicitat autòctona i el disseny sensible són el centre del màrqueting mòbil. El vostre lloc s’ha d’adaptar a totes les interfícies. De fet, l’usuari ha de trobar una pantalla similar i la mateixa fluïdesa d’ús que en un equip amb un mòbil.

La integració ha de ser òptima perquè l’anunci aparegui natural. A més, el criteri relacionat amb l’experiència de l’usuari (disseny d’interfície d’usuari / UX) és un dels més importants per a un èxit de SEO i un millor posicionament de Google.

El màrqueting mòbil, més essencial que mai. Els telèfons intel·ligents han envaït la vida quotidiana dels consumidors, s’ha creat una nova forma de màrqueting que s’ha convertit en essencial en qualsevol estratègia de Màrqueting i Comunicació

 

Llámenos y consiga asesoramiento gratuito. T.+33786568901

X
  • Contacto
    Contact Form
  • WhatsApp